Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Acidophilus Maitohappobakteeri 60kaps

Tehokas apua
vatsalle ja suolistolle

46,90 
4 263,64  /Kg

Biomedin Acidophilus maitohappobakteerit ovat mikrokapseloituja ihmisperäisiä LAB4 maitohappobakteereita ja frukto-oligosakkarideja kasviperäisessä kapselissa. Yhdessä Acidophilus kapselissa on jopa 10 miljardia elävää, ihmisperäisistä kannoista kasvatettua Microcell® -mikrokapseloitua LAB4 maitohappobakteeria. Mikrokapselointi auttaa, että bakteerit kestävät elävinä eikä maha- ja sappihapot tuhoa niitä matkalla suolistoon.

Valmiste sisältää Lactobacillus acidophilus, Bifidobakterium bifidum ja Bifidobacterium lactis -maitohappobakteerikantoja sekä vesiliukoisia, kasviperäisiä frukto-oligosakkaridikuituja. Kuidut ovat peräisin sikurinjuuresta ja ne lisäävät suoliston omien, hyvien bakteereiden kasvua.

Bifidobacterium bifidum on yksi ohutsuolen tärkeä bakteerikanta. Bifidobakterium bifidum ja Bifidobacterium lactis bakteerien on osoitettu tehostavan ruuansulatusjärjestelmän toimintaa. Ne osallistuvat myös immuunijärjestelmän säätelyyn ja rasva-aineenvaihduntaan. Yhdessä nämä maitohappobakteerikannat vahvistavat luonnollista vastustuskykyä.

Vinkki! Jos tarvitset 1-2 viikon tehokuuria, valitse vahvempi Acidophilus Forte Maitohappobakteerit 30kaps -valmiste

SOPII VEGAANEILLE. EI SOKERIA.

Paino 0,011 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vuorokausiannos

1-2 kapselia sisältää:
Maitohappobakteereita 10-20 miljardia CFU
FOS (frukto-oligosakkaridit) 100-200 mg

1 kapseli 1-2 kertaa päivässä esim. 1 kapseli noin 1/2 tuntia ennen aamupalaa ja 1 kapseli ennen nukkumaan menoa.
HUOM! Pitkäaikaissäilytys jääkaapissa max. +7 astetta.
Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Ainesosat

Täyteaine (selluloosa), frukto-oligosakkaridit (FOS), kapselin kuori (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), Lactobacillus acidophilus -maitohappobakteerit, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, magnesiumstearaatti), Bifidobacterium bifidum- ja Bifidobacterium lactis -maitohappobakteerit.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.