Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

ACTIVE LIVER 30TABL

maksan hyvinvointiin

25,00 
692,13 578,70  /Kg

ACTIVE LIVER TUKEE MAKSAN HYVINVOINTIA JA AKTIVOI RASVA-AINEENVAIHDUNTAA

Maksalla on monia elintärkeitä tehtäviä kehomme toiminnan ylläpidossa ja rasvan polttamisessa. Maksa auttaa kehomme puhdistusprosesseissa ja aineenvaihdunnassa. Kun rasva alkaa varastoitua maksaan, kehon aineenvaihduntatasapaino horjuu ja maksa joutuu tekemään ylitöitä. Nykypäivänä monen ruokavalio sisältää herkästi liikaa hiilihydraatteja johtuen sokerin liikasaannista. Kehomme ei ole tottunut suureen määrään hiilihydraatteja vaan alkaa kuormittua. Tällöin hiilihydraattien suuri määrä verrattuna proteiinien määrään heikentää maksan kykyä ylläpitä normaalia rasva-aineenvaihduntaa.

Active Liver sisältää kasviuutteita, jotka stimuloivat maksan ja sapen normaalia toimintaa. Mukana viiniköynnöksen lehti, japanintatar-, latva-artisokka-, maustekurkuma- ja koliinivalmiste. Active liver sisältää myös koliini -nimistä vitamiinia, jota vaaditaan maksan rasva-aineenvaihdunnan ylläpidossa ja rasvavarastojen vähentämisessä.

Valmistettu Ruotsissa.

Paino 0,0432 kg

Vuorokausiannos

1 tabletti vesilasillisen kanssa aterian yhteydessä.

Sisältää:
Japanintataruute 390mg
Latva-artisokanlehtiuute 222mg
Maustekurkumanjuuriuute 150mg
Koliini 85mg
Viiniköynnöksenlehtiuute 50mg
Mustapippurinsiemenuute 25mg

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion tai terveiden elintapojen korvikkeena.

Ainesosat

Japanintataruute (Fallopia japonica Houtt.), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), latva-artisokkauute (Cynara scolymus L.), koliini (koliinivetytartraattina), maustekurkumauute (Curcuma longa L.), viiniköynnöksenlehtiuute (Vitis vinifera L.), mustapippuriuute (Piper nigrum L.), pintakäsittelyaineet  (rasvahappojen magnesiumsuolat, hydroksipropyylmetyyliselluloosa), stabilointiaine (silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi).

Gluteeniton, maidoton, laktoositon, vegaaninen.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.