Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Aito Ubikinoli 50mg 100kaps

Riittoisa 100 kapselin purkki

46,90 

Luonnollista lisävirtaa aktiivimuodossa!

Aito Ubikinoli on ubikinonia eli koentsyymi Q10 aktiivisessa muodossa. Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on rasvaliukoinen vitamiininkaltainen yhdiste. Sitä löytyy luonnostaan jokaisesta kehon solusta. Ubikinoni auttaa solujen mitokondrioita tuottamaan energiaa solujen ja koko elimistön tarpeisiin. Kehossa ubikinonia on erityisen runsaasti niissä elimissä, joissa energian tarve on suuri eli sydämessä, maksassa, aivoissa ja lihaksissa.

Kaikkien keho ei osaa muuntaa ubikinonia aktiivimuotoon ubikinoliksi (ubiquinol). Esimerkiksi iäkkäillä tai imeytymisongelmista kärsivillä valmiiksi aktiivisessa muodossa oleva ubikinoli on varteenotettava vaihtoehto. Keho tuottaa ubikinonia itse, mutta sen tuotanto alkaa vähetä 21 ikävuoden jälkeen. Ikääntyessämme elimistön ubikinonipitoisuus laskee entisestään. Myös tietyt lääkkeet (esim. statiinit) voivat aiheuttaa elimistön oman ubikinonin tuotannon laskua. Ubikinonia saadaan ravinnosta vain pieniä määriä, erityisesti sisäelimistä, maksasta ja munuaisista, sekä lihasta.

Ubikinonin puute voi tuntua esimerkiksi väsymyksenä, sillä solut käyttävät sitä energian tuottamiseen.

Yksi kapseli sisältää 50 mg tutkittua huippulaatuista Kaneka® ubikinolia. Kapseleita voi ottaa 1-2 kappaletta päivässä.
Saatavana myös pienemmässä, 50 kappaleen purkissa: Aito Ubikinoli 50mg 50kaps

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vuorokausiannos

1-2 kapselia sisältää:
Kaneka Ubiquinol™ ubikinolia 50–100 mg

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Ainesosat

Rapsiöljy, liivate naudasta (kapselin kuori), emulgointiaine E475 (rasvahappojen polyglyseroliesterit), kosteudensäilyttäjä E422 (glyseroli), Kaneka Ubiquinol™ ubikinoli, mehiläisvaha, GMO-vapaa soijalesitiini, väri E150c (ammoniummenetelmän sokerikulööri).

Alkuperämaa: Alankomaat

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.