Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Aprikoosi Luomu 180g

100% luonnollinen makea herkku.

3,50 
19,44  /Kg

Kuivattu aprikoosi on herkullinen, makea ja aurinkoinen naposteltava. Luomulaatuiset aprikoosit sopivat monipuolisesti makeisiin leivonnaisiin ja hedelmäisyyttä kaipaaviin jälkiruokiin.

Pehmeän koostumuksensa ansiosta aprikoosit sopivat erityisen hyvin meheviin leivonnaisiin ja kakkuihin sekä evässekoituksiin, jotka kaipaavat suolaisen ja rapsakan lisäksi jotain makeaa. Aprikooseja voi myös liottaa, jolloin ne sekoittuvat helposti trooppisen, kesäisen smoothien joukkoon. Aprikooseista on mahdollista valmistaa myös herkullista hilloa. Monen mielestä aprikoosit maistuvat kuitenkin parhaalta aivan sellaisenaan, tai sulaan raakasuklaaseen dipattuina!

Foodinin aprikoosit ovat rikittömiä, eikä niitä ole käsitelty sulfiitilla. Ne voidaan siis nauttia huoletta kuorineen! Kuivatuista aprikooseista on poistettu kivi.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta). Saattaa sisältää aprikoosin kiviä tai jäämiä kivistä.

Paino 0,180 kg

Vuorokausiannos

Ainesosat

Luomu aprikoosi

Alkuperämaa Turkki

Gluteeniton, Laktoositon, Luomu, Maidoton, Raaka. Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta). Saattaa sisältää aprikoosin kiviä tai jäämiä kivistä.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.