Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Asetyyli-L-Karnitiini 500mg 100kaps Life Extension

Tehoa aivoille ja hermostolle

39,95 
332,92  /Kg

Life Extensionin vahva Asetyyli-L-Karnitiini tukee energiatasoja ja mielialaa. Se on korkealaatuinen aminohappo tukemaan neurologisia toimintoja ja hermoston hyvinvointia.

Asetyyli-L-Karnitiini esiintyy luontaisesti kehossamme aivoissa, maksassa ja munuaisissa. Asetyyli-L-Karnitiini pystyy läpäisemään veri-aivoesteen ja osallistuu aivojen energiantuotantoon auttamalla rasvahappojen kuljetuksessa solujen mitokondrioihin, joissa rasvahapot käytetään energiantuotantoon.

Tiesitkö?
Aminohapot ovat proteiinien rakennuspalikoita ja niitä tarvitaan useisiin kehon eri toimintoihin, kuten hormoneille, entsyymeille, aivojen ja hermoston välittäjäaineille ja vasta-aineiden tuotannolle. Aminohapot voivat olla joko välttämättömiä tai ei-välttämättömiä. Välttämättömia aminohappoja elimistö ei voi tuottaa itse, ja ne on saatava ravinnosta. Aminohappoja saa ravinnosta mm. lihasta, pavuista ja kananmunasta.

 

Paino 0,120 kg

Vuorokausiannos

1 kapseli sisältää:
C-vitamiini (askorbyylipalmitaatti) 14 mg
Asetyyli-L-Karnitiini (asetyyli-L-karnitiinihydrokloridi) 500 mg

Voit ottaa 1 kapselin tarvittaessa 2-4 kertaa päivässä.
Paras vaikutus saadaan nauttimalla tyhjään vatsaan noin 45 minuuttia ennen ateriaa.

EI GMO-ainesosia.

Ainesosat

C-vitamiini (askorbyylipalmitaatti), Acetyl-L-Carnitiini (acetyl-L-karnitiinihydrokloridi), kasviperäinen selluloosa (kapseli), mikrokiteinen selluloosa, piioksidi.

Gluteeniton, maidoton, laktoositon, vegaaninen.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.