Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Aurinkokuivattu taateli luomu 250g

herkutteluun, luonnollinen makeuttaja!

3,99 
15,96  /Kg

Makeat ja mehevät Deglet Nour -lajikkeen aurinkokuivatut taatelit

Taateleiden kuningattarena pidetyt Deglet Nour -lajikkeen aurinkokuivatut taatelit ovat makeita ja meheviä. Taatelit ovat taatelipuun hedelmiä, ja ne ovat yksi maailman vanhimmista viljellyistä hedelmistä. Kivetön taateli on helppo ja herkullinen tapa nautiskella taateleiden makeasta mausta.

Laajasti Lähi-idässä viljelty taateli tunnetaan yhtenä maailman makeimmista hedelmistä. Taatelit sopivat ruoanlaittoon, leivontaan, raakapatukoihin ja välipaloihin. Ne ovat herkullisia ja makeita naposteltavia sellaisenaan. Monet pähkinäallergikot löytävät suosikkinsa nimenomaan taatelipohjaisten herkkujen ja jälkiruokien kirjosta.

Aurinkokuivattu taateli sopii makeuttajaksi leivonnaisiin ja jälkiruokiin. Erityisen hyvin taatelit sopivat osaksi raakakakkuja ja muita vegaanisia leivonnaisia ja välipaloja. Taateleita voi paloitella osaksi granolaa tai vanukasta, ja taateleista voi valmistaa herkullista, täyteläistä hilloa.

Taatelit voi myös liottaa ennen käyttöä, jolloin ne pehmenevät pulleiksi, ja koostumuksesta tulee mehevämpi. Saat liotetuista taateleista ruokaisuutta ja pehmeyttä esimerkiksi smoothieen tai vaikkapa piirakkataikinaan, tai voit käyttää herkullista “taatelikinuskia” raakasuklaan täytteenä!

Suosittelemme säilyttämään taateleita kuivassa ja viileässä.

Näistä taateleista on poistettu kivi, mutta tuote saattaa sisältää jäämiä taateleiden kivistä.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Paino 0,250 kg

Vuorokausiannos

Ainesosat

luomu taateli, kivetön

Alkuperämaa Algeria

 

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.