Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Calendula kasvovesi - Provida Organics

ayurvedinen ihonhoito

24,95 
249,50  /Kg

Ihanat ayurvediset Provida Organics -ihonhoitotuotteet nyt meiltä!

Calendula kasvovesi tasapainottaa ja rauhoittaa ihoa. Ayurvedisessa ihonhoidossa sopii erityisesti PITTA -ihotyypille. (alempana lisää tietoa pitta-ihotyypistä)

Virkistävä, rauhoittava ja tasapainottava kasvovesi normaalista sekaiholle ja tulehdusherkälle iholle. Epäpuhtaalle ja rasvoittuvalle iholle hyvä talviajan kasvovesi sen kosteuttavien ja rauhoittavien ominaisuuksien vuoksi. Suositellaan aamuin illoin pesun yhteydessä. Ehkäisee ja poistaa pintajännitystä. Voidaan myös taputella iholle tehotiivisteen tapaan ja tarvittaessa jättää vaikuttamaan yöksi sellaisenaan ilman hoitovoidetta.

Provida -sarjan hoitavat kasvovedet sisältävät bio-aktiivisia aineosia. Ne stimuloivat ihon toimintoja, tasapainottavat ihon pH-arvon ja auttavat säilyttämään ihon kosteuspitoisuuden. Ihosta tulee pehmeä ja ihon happipitoisuus paranee. Säännöllisessä käytössä ne auttavat nopeuttamaan luontaista ihon solujen uusiutumisprosessia.

Vegaaninen. Pakkauskoko 100 ml.

PITTA-ihotyypille ominaisia piirteitä:
-iho punoittaa herkästi: erilaiset herkkyysreaktiot
-iho palaa helposti auringossa ja sillä on taipumusta pisamiin ja pigmenttimuutoksiin muita ihotyyppejä helpommin
-kuumottava tai polttava tunne, kutiavat ja punaiset ihottumat, couperosa ja rosacea (ruusufinni) sekä akne
-pitta -ihotyyppi on yleisesti herkkä sekaiho

Pitta-ihotyypille suositeltava ihonhoito:
-pitta -iho kaipaa viilennystä ja erityisen hellävaraista hoitoa
-ayurvedassa suositellaan erityisesti kookosöljyn käyttöä sekä sisäisesti että ulkoisesti, esimerkiksi vartalohieronnassa sen viilentävän ominaisuuden vuoksi
-kasvojen puhdistukseen lempeät tuotteet liian pesevien sijaan
-ihon kosteutukseen viilentävä kasvovesi, kuten ruusuvesi
-pitta -ihoa ravitsee rauhoittava ja tasapainottava öljy, kuten helokkiöljy

 

PROVIDA ORGANICS

Provida tarkoittaa ”elämää varten”. Providan kokonaisvaltainen luonnonkosmetiikan filosofia on täydellinen yhdistelmä orgaanista kosmetiikkaa, luontoa, inspiraatiota ja tiedettä. Puhtaat, hellävaraiset ja iholle ylelliset ihonhoitotuotteet tukevat ihon toimintoja luonnollisesti ja vahvistavat ihoa terapeuttisesti. Provida Organics – tuotteet sisältävät aitoja, valvotusti luonnonmukaisia raaka-aineita, kuten aitoja eteerisiä öljyjä, aloe veraa, puhtaita ja korkealaatuisia kasviöljyjä, luontaisia vitamiineja ja kasviuutteita.

Provida Organics on ollut yksi luonnonkosmetiikan todellinen edelläkävijä alusta alkaen.

Providan ihonhoitotuotteiden perusta ovat lääkekasvit ja parhaat kasviöljyt ja rasvat, joilla on ihoa kaunistavat, parantavat ja ravitsevat ominaisuudet. Muita ainesosia ovat kasvihartsit, hunaja, mehiläisvaha ja hienot eteeriset öljyt. Mikään synteettinen aine ei voi tehdä samaa. Provida käyttää mahdollisuuksien mukaan luonnonmukaisesti tuotettuja raaka-aineita.

Provida yhdistää viimeisimmät dermatologiset havainnot todistettuihin lääketieteellisiin tietoihin rohdosvalmistuksesta. Ayurvedan opetukset, antroposofian periaatteet sekä fyto- ja aromaterapian lait otetaan myös huomioon ihonhoitofilosofiassa. Providan ihonhoitoideologian mukaan ihoa hoidetaan lempeästi, samalla tukien sen omia luonnollisia toimintoja. Iho saa tarvitsemansa kosteuden, vitamiinit ja suojan ulkoisia tekijöitä vastaan – iho vahvistuu ja sen vastustuskyky paranee. Iho hengittää vapaasti ja sen aineenvaihdunta toimii paremmin. Vastustuskykyinen iho on tasapainoinen ja terve, joka on myös oleellinen asia ihon taistelussa vapaita radikaaleja vastaan.

Provida Organics – hoitofilosofiassa otetaan huomioon sekä perinteiset länsimaiset ihotyyppimääritelmät että Ayurvedan ikiaikainen tietotaito. Provida käyttää demeter-sertifioituja raaka-aineita tuotteissaan aina kun mahdollista. Suurin osa käytetyistä demeter laatuisista-kasviuutteista tuotetaan Providan omalla tilalla. Provida välttää myös eteeristen öljyjen liiallista käyttöä. Siksi tuotteet ovat erittäin hyviä hoitamaan ja ravitsemaan jopa hyvin herkkää ihoa.

Provida Organics valmistaa aitoa orgaanista demeter-kosmetiikkaa ja kehittää aina harmoniaa luonnon ja uusimman tieteellisen tiedon kanssa. Provida takaa aina puhtaan luonnonkosmetiikan tuotteen, ja niinpä Provida-tuotteilla on seuraavat sertifikaatit kuten Demeter, Icada ja PETA:n eläinkokeiden merkki (tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla).
Demeter-tavaramerkki takaa testatun laadun, tuotannosta jalostukseen ja vähittäiskauppaan saakka. Kosmetiikan Demeter-tavaramerkki takaa, että tuotteeseen käytetyt kasviraaka-aineet ovat korkealaatuisia ja paljon tiukempia kuin mikään muu orgaaninen sertifikaatti. Viljelystä jalostamiseen tarkistetaan täysin, noudattavatko tuottajat johdonmukaisesti Demeter-yhdistyksen ohjeita.

Demeter-logo edustaa biodynaamisen tuotannon tuotteita elintarvike- ja kosmetiikkateollisuudessa ympäri maailmaa. Demeter-symboli osoittaa kuluttajalle raaka-aineiden biodynaamisen laadun, kun taas valmistaja takaa huolellisen käsittelyn.

Tuotteet valmistetaan yksinomaan Providan omassa laboratoriossa.

Paino 0,100 kg

Vuorokausiannos

Päivittäisen puhdistuksen jälkeen, aamulla ja illalla. Kun ihosi on vielä kostea puhdistuksen jälkeen, kostuta vanulappu kasvovedellä ja pyyhi kasvot hellävaraisesti.

Ainesosat

Aqua, Glycerin*, Alcohol*, Lavandula angustifolia oil*, Cymbopogon nardus oil*, Krameria triandra root extract, Parfum*, Pelargonium graveolens oil*, Rosa centifolia flower oil, Calendula officinalis flower extract**, Rosa centifolia flower**, Malva sylvestris flower extract**, Iris versicolor extract, Crataegus monogyna leaf extract**, (Linalool, Geraniol, Citronellol, Limonene, Citral, Eugenol). * = Organic, vegan ** = Demeter

Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.