Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Calendula kosteusvoide - Provida Organics

herkälle ja ärtyneelle iholle

32,90 
658,00  /Kg

Ihanat ayurvediset Provida Organics -ihonhoitotuotteet nyt meiltä!

Kehäkukka kosteusvoide: kevyt hoitovoide erityisesti herkälle ja ärtyneelle iholle. Ayurvedisessa ihonhoidossa soveltuu sekä PITTA- että KAPHA -ihotyypeille. (Katso lisää pitta- ja kapha -ihotyypeistä alempaa)

Kehäkukkavoiteen aktiiviaineet, kehäkukkaöljyuute ja kehäkukkauute sisältävät luteiinia, joka on antioksidanttina ja karotenoidina yksi merkittävimmistä kehäkukan ihonhoidollisista komponenteista. Luteiini suojaa ihoa sinisen valon haitoilta absorboimalla sinisen ja vihreän valon aallonpituuksia. Yhdessä antioksidanttien kanssa se ehkäisee ja hidastaa ulkoisista tekijöistä johtuvia ihon ikääntymismuutoksia ja vaurioita.

Kehäkukkavoide on uudistava ja kevyt hoitovoide tukkeutuneelle sekaiholle ja rasvoittuvalle iholle. Virkistää ihon toimintoja ja sitoo hyvin kosteutta. Sopii myös janoiselle, väsyneelle ja stressaantuneelle iholle. Palauttaa ihon elinvoimaisuuden ja rauhoittaa ärsytystä. Voidaan käyttää päivävoiteena tai 24 h hoitovoiteena.

Vegaaninen. Pakkauskoko 50 ml.

PITTA-ihotyypille ominaisia piirteitä:
-iho punoittaa herkästi: erilaiset herkkyysreaktiot
-iho palaa helposti auringossa ja sillä on taipumusta pisamiin ja pigmenttimuutoksiin muita ihotyyppejä helpommin
-kuumottava tai pottava tunne, kutiavat ja punaiset ihottumat, couperosas ja rosacea (ruusufinni) sekä akne
-pitta -ihotyyppi on yleisesti herkkä sekaiho

Pitta-ihotyypille suositeltava ihonhoito:
-pitta -iho kaipaa viilennystä ja erityisen hellävaraista hoitoa
-ayurvedassa suositellaan erityisesti kookosöljyn käyttöä sekä sisäisesti että ulkoisesti, esimerkiksi vartalohieronnassa sen viilentävän ominaisuuden vuoksi
-kasvojen puhdistukseen lempeät tuotteet liian pesevien sijaan
-ihon kosteutukseen viilentävä kasvovesi, kuten ruusuvesi
-pitta -ihoa ravitsee rauhoittava ja tasapainottava öljy, kuten helokkiöljy

KAPHA-ihotyypille ominaista:
– ihon kiiltely, laajentuneet ihohuokoset ja vahva rakenne
– erittää rasvaa tehokkaammin kuin muut ihotyypit, minkä vuoksi talirauhaset tukkeutuvat helposti aiheuttaen epäpuhtauksia
-ihon väri voi olla samea
-ikääntyy muita ihotyyppejä hitaammin sen luonnollisen kosteuden ja vahvan kollageenin vuoksi

KAPHA-ihonhoidolle suositeltavaa:
– ihoa kirkastavat ja koostumukseltaan kevyet hoitotuotteet täyteläisten voiteiden ja öljyjen sijaan
-kaipaa enemmän mekaanista aktivointia kuin muut ihotyypit: säännöllinen kuorinta ja esim vihreää savea sisältävien naamioiden käyttö puhdistaa ja kirkastaa ihoa sekä hillitsee liiallista talineritystä.
-kasvojen hieronta aktivoi myös tehokkaasti aineenvaihduntaa ja lymfanestekiertoa iholla

 

PROVIDA ORGANICS

Provida tarkoittaa ”elämää varten”. Providan kokonaisvaltainen luonnonkosmetiikan filosofia on täydellinen yhdistelmä orgaanista kosmetiikkaa, luontoa, inspiraatiota ja tiedettä. Puhtaat, hellävaraiset ja iholle ylelliset ihonhoitotuotteet tukevat ihon toimintoja luonnollisesti ja vahvistavat ihoa terapeuttisesti. Provida Organics – tuotteet sisältävät aitoja, valvotusti luonnonmukaisia raaka-aineita, kuten aitoja eteerisiä öljyjä, aloe veraa, puhtaita ja korkealaatuisia kasviöljyjä, luontaisia vitamiineja ja kasviuutteita.

Provida Organics on ollut yksi luonnonkosmetiikan todellinen edelläkävijä alusta alkaen.

Providan ihonhoitotuotteiden perusta ovat lääkekasvit ja parhaat kasviöljyt ja rasvat, joilla on ihoa kaunistavat, parantavat ja ravitsevat ominaisuudet. Muita ainesosia ovat kasvihartsit, hunaja, mehiläisvaha ja hienot eteeriset öljyt. Mikään synteettinen aine ei voi tehdä samaa. Provida käyttää mahdollisuuksien mukaan luonnonmukaisesti tuotettuja raaka-aineita.

Provida yhdistää viimeisimmät dermatologiset havainnot todistettuihin lääketieteellisiin tietoihin rohdosvalmistuksesta. Ayurvedan opetukset, antroposofian periaatteet sekä fyto- ja aromaterapian lait otetaan myös huomioon ihonhoitofilosofiassa.Providan ihonhoitoideologian mukaan ihoa hoidetaan lempeästi, samalla tukien sen omia luonnollisia toimintoja. Iho saa tarvitsemansa kosteuden, vitamiinit ja suojan ulkoisia tekijöitä vastaan – iho vahvistuu ja sen vastustuskyky paranee. Iho hengittää vapaasti ja sen aineenvaihdunta toimii paremmin. Vastustuskykyinen iho on tasapainoinen ja terve, joka on myös oleellinen asia ihon taistelussa vapaita radikaaleja vastaan.

Providan Organics – hoitofilosofiassa otetaan huomioon sekä perinteiset länsimaiset ihotyyppimääritelmät että Ayurvedan ikiaikainen tietotaito. Provida käyttää demeter-sertifioituja raaka-aineita tuotteissaan aina kun mahdollista. Suurin osa käytetyistä demeter laatuisista-kasviuutteista tuotetaan Providan omalla tilalla. Provida välttää myös eteeristen öljyjen liiallista käyttöä. Siksi tuotteet ovat erittäin hyviä hoitamaan ja ravitsemaan jopa hyvin herkkää ihoa.

Provida Organics Demeter -sertifioitu kosmetiikka päästä varpaisiin.

Provida Organics valmistaa aitoa orgaanista demeter-kosmetiikkaa ja kehittää aina harmoniaa luonnon ja uusimman tieteellisen tiedon kanssa. Provida takaa aina puhtaan luonnonkosmetiikan tuotteen, ja niinpä Provida-tuotteilla on seuraavat sertifikaatit kuten Demeter, Icada ja PETA:n eläinkokeiden merkki (tuotteita ei ole testattu eläinkokeilla).

Demeter-tavaramerkki takaa testatun laadun, tuotannosta jalostukseen ja vähittäiskauppaan saakka. Kosmetiikan Demeter-tavaramerkki takaa, että tuotteeseen käytetyt kasviraaka-aineet ovat korkealaatuisia ja paljon tiukempia kuin mikään muu orgaaninen sertifikaatti. Viljelystä jalostamiseen tarkistetaan täysin, noudattavatko tuottajat johdonmukaisesti Demeter-yhdistyksen ohjeita.

Demeter-logo edustaa biodynaamisen tuotannon tuotteita elintarvike- ja kosmetiikkateollisuudessa ympäri maailmaa. Demeter-symboli osoittaa kuluttajalle raaka-aineiden biodynaamisen laadun, kun taas valmistaja takaa huolellisen käsittelyn.

Tuotteet valmistetaan yksinomaan Providan omassa laboratoriossa.

 

Paino 0,050 kg

Vuorokausiannos

Levitä iholle puhdistuksen jälkeen aamulla. Käytä päivävoiteena tai 24 h hoitovoiteena.

Ainesosat

Aqua, Glycine soja oil*, Lanolin, Brassica campestris seed oil**, Cera alba*, Calendula officinalis flower**, Prunus amygdalus dulcis oil*, Sorbitol, Melissa officinalis leaf oil*, Rosa centifolia extract*, Mel*, Rosa centifolia flower oil, Tocopherol, Parfum, (Limonene, Citronellol, Geraniol). ** = Demeter. * = kbA (controlled organic origin).

Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.