Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Cashewpähkinä Luomu 500g

kermainen ja pehmeä

11,90 

Kermainen Luomu Cashewpähkinä

Proteiinirikas ja tulvillaan hyviä tyydyttymättömiä rasvahappoja.

Herkullinen cashewpähkinä on monen suosikki ja se sopii monipuolisesti sekä suolaiseen että makeaan ruoanlaittoon. Lisää itämaisiin kastikkeisiin, kasviswokkeihin ja patoihin. Kokeile kanaruokien ja osteri- ja mustapapukastikkeiden kanssa. Cashewt tuovat myös salaatteihin ruokaisuutta ja purutuntumaa. Makeassa leivonnassa cashewpähkinöistä saa erinomaisia täytteitä, kakun ja leivonnaisten koristeita. Rouhittuna niitä voi ripotella sulaan raakasuklaaseen ja valmistaa herkullisia cashew-suklaapatukoita tai konvehteja.

Liotettuna cashew sopii erityisen hyvin pähkinämaidon, smoothien ja tuorepuuron valmistukseen. Lisäksi cashewsta voi valmistaa vegaanista juustoa ja muita hapatteita kuten jogurttia tai rahkaa. Cashewpähkinä onkin usein keskeisessä roolissa vegaanisen ruokavalion ravinteikkaana rakennuspalikkana. Liota cashewpähkinöitä vähintään neljä tuntia, tai mielellään yön yli parhaan tuloksen takaamiseksi.

Foodinin herkulliset, ravinteikkaat cashewpähkinät kasvavat Vietnamissa, jossa ne viljellään ja käsitellään kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Vuorokausiannos

Ainesosat

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.