Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

CRYSTAL CLEAR Puhdistusgeeli 150ml BYBI

vaahtoava puhdistusgeeli

27,90 
186,00  /Kg

CRYSTAL CLEAR Puhdistusgeeli puhdistaa epäpuhtauksia ja näppyjä iholta

Bybi Crystal Clear on vaahtoava puhdistusgeeli, joka ei kuivata ihoa. Puhdistusgeeli syväpuhdistaa ja kirkastaa ihoa samalla tasapainottaen ihon mikrobiomia. Prebiootit ja tehokkaat luonnolliset ainesosat kuten valkoinen pajun kuori ja kestävästi hankittu kivikvartsi-kristallin sekoitus jättävät iholle raikkaaksi ja puhtaaksi kuivattamatta tai ärsyttämättä ihoa. Tuloksena on tasapainoinen, puhdas, rauhoittunut terve iho.

Crystal Clear puhdistusgeeli sopii normaalille, tukkeutuneelle, sekaiholle, rasvoittuvalle iholle, joissa on tulehduksia ja epäpuhtauksia.

Puhdistusgeeli sisältää sekoituksen tehokkaita, ihon terveyttä edistäviä ainesosia. Sikurijuuresta johdettu prebioottinen Inulin tasapainottaa ja suojaa ihon mikrobiomia, kun taas salisylaatit, mukaan lukien salisyylihappo (valkoisesta pajun kuoresta) ja kivikvartsi, rauhoittavat ja viimeistelevät puhdistuksen. Kivikvartsikiteet auttavat säätelemään talin tuotantoa, vähentävät ihohuokosten tukkeutumista ja poistavat mustapäitä.

Puhdistusgeeli sisältää antimikrobista rosmariinivettä ja sypressiöljyä, jotka pitävät ihon puhtaana ja tiuovat mieltä kohottavaa tuoksua puhdistusgeeliin.

Pakkauskoko: 60 ml

Käytä aamuin illoin, erinomainen Bybin Swipe Clean puhdistusöljyn jälkeen. Levitä herneen kokoinen määrä kostealle iholle ja hiero ympäri kasvoja sekä kaulaa. Vaahdota ja huuhtele sitten pois runsaalla vedellä tai kostealla pyyhkeellä.

Paino 0,150 kg

Vuorokausiannos

Ainesosat

Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Flower/Leaf/Stem, Aqua (Water), Propanediol, Decyl Glucoside, Glycerin, Erythritol, Coco-Glucoside, Inulin, Caprylyl/Capryl Glucoside, Xanthan Gum, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Quartz Powder, Lonicera Caprifolium (Honeysuckle) Extract, Citric Acid, Lonicera, Japonica (Japenese Honeysuckle) Extrac, Fructose, Bisabolol, Rosmarinus officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Cupressus Sempervirens (Cypress) Oil, Phytic Acid, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Potassium Sorbate, Limonene

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.