Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

D3-VITAMIINI 50ug VEGAANINEN 50KAPS TERRANOVA

vegaaninen D-vitamiini

19,50 
527,03  /Kg

Terranovan vegaaninen D3-vitamiini

Valmistettu erityisestä jäkälälajikkeesta, jonka D3-vitamiinipitoisuus on korkea. Kasviperäinen D3-vitamiini sopii erinomaisesti kaikille, myös vegaaneille. D3-vitamiini osallistuu kehon moniin toimintoihin, ja se on erityisen tärkeä normaalin vastustuskyvyn ylläpidossa. D3-vitamiinia tarvitaan myös luuston ja hampaiden terveydelle.

Tuotteen Magnifood Complex -kasviyhdistelmä tehostaa D-vitamiinin imeytymistä ja hyödyntämistä kehossa. Tuote sisältää mm. korianterinlehteä, kurpitsansiementä, shiitakesientä ja spirulinaa.

MAGNIFOOD COMPLEX SISÄLTÄÄ:

  • Stabiloitu riisinlese sisältää lukuisia hyödyllisiä yhdisteitä, kuten betaglukaaneja, tokotrienoleja, fytosteroleja, vitamiineja, hivenaineita, karotenoideja, ubikinonia, alfalipoiinihappoa ja monia muita yhdisteitä.
  • Kurpitsansiemenet sisältävät sinkkiä, kuparia, magnesiumia ja rautaa. Ne sisältävät myös runsaasti eturauhasen terveydelle tärkeitä rasvahappoja
  • Siitakesientä joka sisältää polysakkarideja ja on myös yksi parhaimpia L-ergotioneiinin lähteitä, joka on voimakas antioksidantti. Myös sienen sisältämää eritadeiinia on tutkittu, koska sillä on positiivisia vaikutuksia sydänverisuoniston terveyteen.
  • Korianteria joka sisältää runsaasti klorofylliä, vitamiineja ja hivenaineita. Korianteri tukee kehon kykyä poistaa kehosta haitallisia yhdisteitä.
  • Spirulinalevää joka on yksi luonnon rikkaimpia kasvipigmenttien (klorofylli, karotenoidit, fykosyaniini) lähteitä. Se sisältää hyvin pilkkoutuvia proteiineja (yli 55 %), vitamiineja, hivenaineita, rasvahappoja ja tehokkaita antioksidantteja, kuten superoksidi-dismutaasia (SOD).
Paino 0,037 kg

Vuorokausiannos

1 kapseli päivässä aterian yhteydessä.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tervettä ruokavaliota eikä elämäntapoja.

Ainesosat

MAGNIFOOD COMPLEX 600 mg
Stabiloitu riisinlese 300 mg
Korianterinlehti (tuorepakastekuivattu, luomu) 75 mg
Kurpitsansiemen 75 mg
Shiitakesieni (tuorepakastekuivattu, luomu) 75 mg
Spirulina (luomu) 75 mg
D3-vitamiini (Vitashine kasviperäinen kolekalsiferoli) 50 ug, 1000*

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta (% RI)

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE. EI SUOSITELLA RASKAANA OLEVILLE.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.