Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Detox 60kaps Puro

Luonnollinen puhdistus kehollesi!

24,90 

DETOX puhdistaa kehoasi luonnollisesti ja tehokkaasti!

PURO Detox on ainutlaatuinen, lähes kaksikymmentä eri yrttiä ja kasviuutetta sisältävä ravintolisä. Siinä on useita maksan ja munuaisten toimintaa sekä suolistoa tukevia yrttejä kasvikapselissa. Tuote sisältää muun muassa voikukkaa, maarianohdaketta, oregano-uutetta, nokkosen lehteä, kultapiiskua, peltokortetta, artisokkaa ja fenkolia. Detox keventää ja virkistää oloa!

Valmistetta voi käyttää 10 tai 30 päivän kuurina. Valmisteen käytön yhteydessä on suositeltavaa puhdistaa myös ruokavaliosta (tai ainakin vähentää) sokeri, punainen liha ja maitotaloustuotteet.  Muistathan juoda ainakin kaksi litraa vettä päivässä kuurin ajan.

Annostus 10 päivän kuurina: 2 kapselia 3 kertaa päivässä runsaan veden kera ruokailujen jälkeen. 30 päivän kuurina:
1 kapseli 2 kertaa päivässä.

PURO on puhtaiden ja luonnollisten ravintolisien sarja. Tuotteet sisältävät ainoastaan aktiivisia ja vaikuttavia ainesosia, ei turhia täyteaineita! Ravintolisät perustuvat tutkittuihin ja huolellisesti valikoituihin raaka-aineisiin, ja kaikki tuotteissa käytetyt kasvit ja yrtit ovat luomua.

PURO-tuotteet ovat biosaatavia, mikä tarkoittaa sitä, että ne imeytyvät erinomaisen hyvin ja kehosi pääsee hyödyntämään tehokkaasti tuotteiden terveysvaikutukset. Tuotteet ovat pääsääntöisesti gluteenittomia ja laktoosittomia, useat tuotteet ovat lisäksi sopivia vegetaristeille tai vegaaneille.

PURO-tuotteita saat ainoastaan AITO-kaupoista ja verkkokaupasta!

Alkuperämaa: Hollanti

Vuorokausiannos

Annostus 10 päivän kuurina: 2 kapselia 3 kertaa päivässä runsaan veden kera ruokailujen jälkeen.
30 päivän kuurina: 1 kapseli 2 kertaa päivässä

Suositeltu vuorokausiannos (6 kaps) sisältää:
voikukka 300 mg, maarianohdake 300 mg, kurkuma 300 mg, Pau D’arco 300 mg, oregano uute (corydothymus capitatus) 300 mg, kissan kynsi (uncaria tomentosa) 300 mg, bentoniitti 150 mg, nokkosen lehti 75 mg, kultapiisku 75 mg, keto-orvokki (viola tricolor) 75 mg, koivunlehti 75 mg, peltokorte 75 mg, mesiangervo 75 mg, artisokka 75 mg, fenkoli 75 mg, luumu-uute 75 mg, vihreä tee 75 mg, aloe vera 30 mg, klorofylliinikuparikompleksi 15 mg. Kapselin kuori: hydroksipropyylimetyyliselluloosa.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat

voikukka, maarianohdake, kurkuma, pau d’arco, espanjan oregano-uute (corydothymus capitatus), kissan kynsi (uncaria tomentosa), bentoniitti, nokkosen lehti, kultapiisku, keto-orvokki (viola tricolor), koivunlehti, peltokorte, mesiangervo, artisokka, fenkoli, luumu-uute, vihreä tee, aloe vera, klorofylliinikuparikompleksi. Kapselin kuori: hydroksipropyylimetyyliselluloosa. 

Maidoton. Laktoositon. Gluteeniton. Vegaaninen.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.