Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Echinaforce 50ml Vogel

Perinteinen rohto flunssan ehkäisyyn

11,50 
230,00  /Kg

Echinaforce – Punahattu-uute on perinteinen kasvirohto ehkäisemään vilustumisoireita ja tukemaan flunssan aikana!

  • Itsehoitolääke flunssan tukihoitoon ja ennaltaehkäisyyn
  • Kliinisesti tutkittu
  • Gluteeniton ja laktoositon

Valmisteen sisältämää punahattu-uutetta on perinteisesti käytetty kohottamaan elimistön omaa vastustuskykyä. Uutteeseen käytettävät punahatut ovat luomuviljeltyjä ja ne käsitellään tuoreina, viimeistään 24 tunnin kuluttua sadonkorjuusta.
Saatavana myös suuremmassa pakkauskoossa: Echinaforce 100ml Vogel

Valmistetaan A.Vogel AG:n lääketehtaassa GMP-ohjeiston mukaisesti.

Echinaforce on rekisteröity itsehoitolääke. Lääkealan turvallisuus- ja kehittämiskeskus Fimean ohjeen mukaan itsehoitolääkkeiden eli myös Echinaforcen pakkaukset merkitään pian Itsehoitolääke-merkinnällä. Tuotteet saavat myös lääkkeen Vnr-numeron.

Vaikuttavia aineita on kaksi: kaunopunahatun (Echinacea purpurea (L.) Moench) tuoreesta versosta valmistettu etanoliuute (1:12) 860 mg/ml ja tuoreesta juuresta valmistettu etanoliuute (1:11) 45 mg/ml.

Paino 0,050 kg

Vuorokausiannos

Suositeltu annos vilustumisoireiden hoitoon aikuisille (myös iäkkäille) ja yli 12-vuotiaille nuorille on 20-25 tippaa veden kera 3-5 kertaa päivässä. Echinaforce®-tippoja saa käyttää enintään 10 vrk:n ajan akuuttien vilustumisoireiden hoitoon. Ota yhteys lääkäriin, jos oireet eivät tässä ajassa mene ohi, tai jos ne pahenevat (saat korkean kuumeen, ilmenee hengitysvaikeuksia, paksua limaa tai verta ysköksissä).

Vilustumisoireiden ennaltaehkäisyssä suositusannos on 20 tippaa 3 kertaa päivässä.

Ennaltaehkäisyä voi yhtäjaksoisesti käyttää enintään kahden kuukauden ajan.

Keskustele lääkärin kanssa jos sinulla on jokin maksa- tai munuaissairaus, tai olet atoopikko tai olet herkkä saamaan allergisia reaktioita.

Echinaforce®-tippojen käyttöä ei suositella alle 12-vuotiaille lapsille.

Ainesosat

kaunopunahatun (Echinacea purpurea (L.) Moench) tuoreesta versosta valmistettu etanoliuute ja tuoreesta juuresta valmistettu etanoliuute, etanoli-vesi –seos (etanoli (96 % V/V) ja puhdistettu vesi).

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.