Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Ecolomega Luonnonkalaöljy 120kaps

Tutkitusti puhdasta

26,90 

Ecolomega luonnonkalaöljy on käsittelemätöntä, puhdasta ja raikasta neitsytkalaöljyä (Virgin Fish Oil), joka tuotetaan muutaman tunnin sisällä kalojen nostamisesta. Ecolomega on niin kutsuttua Full Spectrum -öljyä, joka tarkoittaa, että se sisältää kaikki hyödylliset rasvahapot, täysin luonnollisessa muodossa. Ecolomegasta saat kaikki Omega-rasvahapot (3, 6, 7, 9 ja 11) juuri siinä suhteessa ja muodossa kuin saisit ne syödessäsi kalaa.

Ecolomega luonnonkalaöljy tuotetaan tanskalaisesta, puhtaasta makeanveden lohikalan (Oncorhynchus mykiss) öljystä. Öljyyn käytettävät kalat saadaan 100 % ekoystävällisestä, tutkitusti puhtaasta tuotantoympäristöstä. Jokaisen tuotantoerän kaloilla on täysi jäljitettävyys valmistusketjun kaikissa vaiheissa. Ecolomega onkin niin puhdasta, että miltei kaikki epäpuhtaudet (raskasmetallit, PCB, dioksiinit jne.) alittavat ne arvot, jotka nykyisillä menetelmillä pystytään mittaamaan. Kalaöljyn valmistuksessa noudatetaan vihreän tuotannon periaatteita, jossa hiilijalanjälki on pieni.

TUOREUS
Kala alkaa hajoamaan ja hapettumaan heti kuoltuaan. Tästä syystä minuutintuoreet kalat ja huippunopea uutos ovat avaimet uskomattoman raikkaaseen ja neutraaliin Ecolomegaan, jota ei tarvitse käsitellä, puhdistaa tai muuttaa keinotekoisesti.

Kalaöljyä sydämelle, silmille, aivoille
Omega-3 rasvahapoista EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. DHA edistää myös aivotoiminnan ja näön pysymistä normaaleina.

 

Ecolomega luonnonkalaöljyn kapselikin on tehty kalasta – ei sisällä liivatetta!

SAATAVANA MYÖS RIITTOISANA SITRUUNANMAKUISENA ÖLJYNÄ Ecolomega Luonnonkalaöljy Sitruuna 200ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vuorokausiannos

2-4 kapselia päivässä:

Ecolomega kalaöljy 1500 mg – 3000 mg
Omega-3 250 mg – 500 mg
– josta EPA 50 mg – 100 mg
– josta DHA 125 mg – 250 mg
– josta DPA 15 mg – 30 mg
– muut (Omega-3) 75 mg – 150 mg
Omega-6 200 mg – 400 mg
Omega-7 100 mg – 200 mg
Omega-9 450 mg – 900 mg

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytys kuivassa, huoneenlämmössä, suoralta auringonvalolta suojattuna. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Ainesosat

Luonnollinen ASC-sertifioitu kalaöljy tanskalaisesta Oncorhynchus mykiss (sateenkaarirautu) -makeanvedenkalasta, kalaperäinen gelatiini (kapseli), glyseroli (kosteudensäilyttäjä), tokoferolitiiviste (hapettumisenestoaine).

HUOM! Myös kapseli kalaperäinen, ei kala-allergikoille.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.