Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Ecolomega Luonnonkalaöljy Sitruuna 200ml

Puhdas luonnonkalaöljy

19,99 

Ecolomega luonnonkalaöljy on käsittelemätöntä, puhdasta ja raikasta neitsytkalaöljyä (Virgin Fish Oil), joka tuotetaan muutaman tunnin sisällä kalojen nostamisesta. Ecolomega on niin kutsuttua Full Spectrum -öljyä, joka tarkoittaa, että se sisältää kaikki hyödylliset rasvahapot, täysin luonnollisessa muodossa. Ecolomegasta saat kaikki Omega-rasvahapot (3, 6, 7, 9 ja 11) juuri siinä suhteessa ja muodossa kuin saisit ne syödessäsi kalaa.

Ecolomega luonnonkalaöljy tuotetaan tanskalaisesta, puhtaasta makeanveden lohikalan (Oncorhynchus mykiss) öljystä. Öljyyn käytettävät kalat saadaan 100 % ekoystävällisestä, tutkitusti puhtaasta tuotantoympäristöstä. Jokaisen tuotantoerän kaloilla on täysi jäljitettävyys valmistusketjun kaikissa vaiheissa. Ecolomega onkin niin puhdasta, että miltei kaikki epäpuhtaudet (raskasmetallit, PCB, dioksiinit jne.) alittavat ne arvot, jotka nykyisillä menetelmillä pystytään mittaamaan. Kalaöljyn valmistuksessa noudatetaan vihreän tuotannon periaatteita, jossa hiilijalanjälki on pieni.

TUOREUS
Kala alkaa hajoamaan ja hapettumaan heti kuoltuaan. Tästä syystä minuutintuoreet kalat ja huippunopea uutos ovat avaimet uskomattoman raikkaaseen ja neutraaliin Ecolomegaan, jota ei tarvitse käsitellä, puhdistaa tai muuttaa keinotekoisesti.

Kalaöljyä sydämelle, silmille, aivoille
Omega-3 rasvahapoista EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. DHA edistää myös aivotoiminnan ja näön pysymistä normaaleina.

Sitruunan makuisen Ecolomega luonnonkalaöljyn maku on raikas ja neutraali.
Öljy käy todella mainiosti salaatinkastikkeeseen tai jogurtin joukkoon.

SAATAVANA MYÖS KAPSELEINA Ecolomega Luonnonkalaöljy 120kaps

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vuorokausiannos

5-15 ml (1-3 tl) sisältää

kalaöljy 3900 mg – 11700 mg
Omega-3 700 mg – 2100 mg
– josta EPA 150 mg – 450 mg
– josta DHA 350 mg – 1050 mg
– josta DPA 40 mg – 120 mg
– muut (Omega-3) 160 mg – 480 mg
Omega-6 520 mg – 1560 mg
Omega-7 290 mg – 870 mg
Omega-9 1240 mg – 3720 mg

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytys: Kuivassa, huoneenlämmössä, suoralta auringonvalolta suojattuna. Avaamisen jälkeen jääkaapissa.
Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Ainesosat

Luonnollinen ASC-sertifioitu kalaöljy tanskalaisesta Oncorhynchus mykiss (sateenkaarirautu) -makeanvedenkalasta, luonnollinen sitruunauute (aromi), rosmariiniuute (hapettumisenestoaine).

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.