Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

EY! Aurinkosuojasuihke lapsille SK50+ 100ml

fysikaalinen aurinkosuoja lapsille

27,95 

EY! Aurinkosuojasuihke lapsille – Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa

Vegaaninen ja fysikaalinen aurinkosuoja ilman nanopartikkeleita!

Vedenkestävä, tahmaamaton, hajusteeton.

Tämä aurikonsuojasuihke on tarkoitettu erityisesti lapsille ja vauvoille tarjoamaan erittäin korkean suojakertoimen. Suihke on helppo levittää ja se imeytyy hyvin; ei jätä valkoista muumi-efektiä iholle! Aurinkosuoja UVA- ja UVB-säteilyä vastaan on välittömästi levittämisen jälkeen voimassa.

Aurinkosuojasuihkeessa on erittäin korkea suojakerroin 50+, joka kestää pulahdukset ja vesileikit. 50+ suojakerroin tarkoittaa sitä, että suojakerroin on vieläkin suurempi kuin esimerkiksi saman sarjan SK50-tuotteessa.

Aurinkosuihkeen teho ja suojaus perustuu fysikaaliseen, kasviperäisiin ainesosiin ja mineraalipigmentteihin. Tuote ei sisällä nanopartikkeleita tai nanoteknologiaa.

Aurinkosuojaspray on käytössä erittäin riittoisa riittoisa, sillä nestemäisen olomuotonsa ansiosta sitä riittää vain muutama suihkaus kullekin ihoalueelle.

Pakkauskoko 100ml

EY! -aurinkosuojatuotteet antavat välittömän fysikaalisen aurinkosuojan eivätkä ne sisällä mineraaliöljyperäisiä ainesosia, silikonijohdannaisia, sinkkioksidia, PEG:iä, synteettisiä säilöntä- tai väriaineita, synteettisiä hajusteita tai parabeeneja. Ne ovat aitoa, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Kaikki EY! -aurinkosuojatuotteet ovat hiilidioksidineutraalisti tuotettuja, geenimuuntelemattomia, 100 % vegaanisia, SLS-vapaita eikä niissä käytetä nanoteknologiaa tai nanopartikkeleita. Tuotteita tai niiden raaka-aineita ei myöskään testata eläinkokein valmistajan tai kolmansien osapuolien toimesta.

Vuorokausiannos

Käyttö: Ravista ennen käyttöä. Suihkuta iholle pari pumppausta per käsiteltävä ihoalue. Tuotetta tulee lisätä päivän aikana.

Huom! Vältä aina keskipäivän kuumimpia hetkiä suorassa auringonvalossa. Mikään aurinkosuojatuote ei korvaa ihon vaatteilla ja asusteilla suojaamisen merkitystä eikä poista tarvetta olla varjossa ja välttää pitkiä aikoja oleskelua suorassa auringonvalossa. Huolehdi erityisesti lasten suojaamiselta auringon haittoja vastaan. Lapsille suosittelemme vain erittäin korkeita suojakertoimia (30-50).

Ainesosat

INCI/ainesosat: Dicaprylyl Carbonate, Glycine Soja Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Titanium Dioxide, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Alumina (Corundum), Stearic Acid, Canola Oil, Oenothera Biennis Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Oryzanol, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Squalane, Tocopherol )
*sertifioitu luomulaatuinen ainesosa. 100 % ainesosista luonnollista alkuperää.

 

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.