Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

EY! Aurinkosuojasuihke SK30 100ml

fysikaalinen aurinkosuoja

22,95 

EY! Aurinkosuojasuihke SK30 – Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa

Vegaaninen ja fysikaalinen aurinkosuoja ilman nanopartikkeleita!

Vedenkestävä, tahmaamaton, helppo levittää!

Tämä aurinkosuojasuihke tuoksuu makean kesäiselle! Tuoksu on peräisin luonnollisesta kasviperäisestä hajusteesta.  Suihke on helppo levittää ja se imeytyy hyvin; ei jätä valkoista muumi-efektiä iholle! Aurinkosuoja UVA- ja UVB-säteilyä vastaan on välittömästi levittämisen jälkeen voimassa.

Aurinkosuihkeen teho ja suojaus perustuu fysikaaliseen, kasviperäisiin ainesosiin ja mineraalipigmentteihin. Tuote ei sisällä nanopartikkeleita tai nanoteknologiaa.

Aurinkosuojaspray on käytössä erittäin riittoisa riittoisa, sillä nestemäisen olomuotonsa ansiosta sitä riittää vain muutama suihkaus kullekin ihoalueelle.

Pakkauskoko 100ml

EY! -aurinkosuojatuotteet antavat välittömän fysikaalisen aurinkosuojan eivätkä ne sisällä mineraaliöljyperäisiä ainesosia, silikonijohdannaisia, sinkkioksidia, PEG:iä, synteettisiä säilöntä- tai väriaineita, synteettisiä hajusteita tai parabeeneja. Ne ovat aitoa, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Kaikki EY! -aurinkosuojatuotteet ovat hiilidioksidineutraalisti tuotettuja, geenimuuntelemattomia, 100 % vegaanisia, SLS-vapaita eikä niissä käytetä nanoteknologiaa tai nanopartikkeleita. Tuotteita tai niiden raaka-aineita ei myöskään testata eläinkokein valmistajan tai kolmansien osapuolien toimesta.

Vuorokausiannos

Käyttö: Ravista ennen käyttöä. Suihkuta iholle pari pumppausta per käsiteltävä ihoalue. Tuotetta tulee lisätä päivän aikana.

Huom! Vältä aina keskipäivän kuumimpia hetkiä suorassa auringonvalossa. Mikään aurinkosuojatuote ei korvaa ihon vaatteilla ja asusteilla suojaamisen merkitystä eikä poista tarvetta olla varjossa ja välttää pitkiä aikoja oleskelua suorassa auringonvalossa. Huolehdi erityisesti lasten suojaamiselta auringon haittoja vastaan. Lapsille suosittelemme vain erittäin korkeita suojakertoimia (30-50).

Ainesosat

Dicaprylyl Carbonate, Glycine Soja Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Titanium Dioxide, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Alumina (Corundum), Canola Oil, Stearic Acid, Oryzanol, Olea Europaea Fruit Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Tocopherol, Parfum, Linalool, Citronellol, Geraniol.
*sertifioitu luomulaatuinen ainesosa. 100 % ainesosista luonnollista alkuperää. 20 % kasviraaka-aineista luomulaatuisia.

 

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.