Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

GABA + L-TEANIINI Liposomal 50ml Life Extension

Rauhoittaa ja rentouttaa

46,90 
938,00  /Kg

Gaba + L-teaniini, nestemäisessä helposti nautittavassa muodossa

Rentouttaa ja tasapainottaa, tukee rauhallista mielialaa.

GABA + L-teaniini yhdessä auttavat rauhoittumaan heikentämättä kehon kognitiivisia toimintoja. Mieltä rauhoittava ja rentouttava vaikutus. Auttaa tasapainottamaan hermostoa. Voi helpottaa unensaantia. Tukee aivoja palautumaan. 

GABA (gamma-aminovoihappo) – kehossa tuotettu aminohappojohdannainen, joka toimii välittäjäaineena keskushermostossa. GABA:lla on neuroneja estävä vaikutus, se auttaa tasapainottamaan hermostoa ja tukee rauhallista mielialaa.

L-teaniini – on aminohappo, jota esiintyy luonnollisesti teessä ja jolla on rauhoittavia vaikutuksia. Se luo rauhallista mielialaa ja hyvänolon tunnetta ilman uneliaisuutta.

Paino 0,050 kg

Vuorokausiannos

2-4 pumppausta (2-4ml) suuhun. Pidä suussa 30 sekuntia ennen nielaisua. Voidaan sekoittaa myös veteen. Paras vaikutus saadaan nauttimalla tyhjään vatsaan 10 minuuttia ennen ateriaa.

Säilytetään huoneenlämmössä. Säilyy 60pv.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa terveellistä elämäntapaa tai ruokailutottumuksia. Ei suositella raskaana oleville.

Ainesosat

Gamma-aminovoihappo, L-teaniini, fosfatidyylikoliini (auringonkukansiemenlesitiinistä), vesi, glyseriini, etanoli, E-vitamiini (D-alpha tokoferoli ja luonnollinen tokoferolisekoitus)

Vegaaninen, gluteeniton, maidoton, laktoositon.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.