Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

GLOW BOOSTER KASVOÖLJY 30ml Pure Beauty

marjojen siemenöljyt hellivät ihoa!

27,90 
930,00  /Kg

Kasvoöljy joka pursuaa ravinteita luonnosta!

Kirkastava ja uudistava kasvoöljy sisältää runsain mitoin vitamiineja ja hyviä rasvahappoja luomuruusunmarjaöljystä sekä lakan- ja mustikansiemenöljystä. Tämä ihoa hellivä kasvoöljy lisää kimmoisuutta, tasoittaa ihon sävyä, silottaa juonteita sekä suojaa ihoa tehokkaasti vapailta radikaaleilta. Tuloksena hehkuva ja hyvinvoiva iho!

Hyvin imeytyvä öljy sopii kaikille ihotyypeille. Sopii myös akne- ja rosaceaiholle tulehdusta hillitsevien ja talintuotantoa tasapainoittavien ja ihoa rauhoittavien vaikutustensa vuoksi. Ihoa uudistava öljy parantaa säännöllisesti käytettynä myös arpia ja sopii hoidoksi auringonpolttamalle iholle.


PURE = BEAUTY

“Ihonhoidossa vähemmän on enemmän.” Pure = Beautyn monikäyttöisen kosmetiikan ydinajatuksena on yksinkertaiset päivittäiset ihonhoitorutiinit.  Pure=Beauty tarkoittaa raaka-aine tietoisuutta, kestävää kehitystä, eettisesti ja luonnollisesti tuotettua sekä vegaanisuutta. Tuotteista on karsittu pois kaikki ylimääräinen, pitäen INCI-listat lyhyinä. Tuotteet sisältävät runsaasti aidosti ihoa ravitsevia ja hoitavia aktiiviaineita.

Paino 0,030 kg

Vuorokausiannos

Ainesosat

*Rosa Canina Fruit Oil, Squalane, Helianthus Annuus Seed Oil, Rubus Chamaemorus Seed Oil, Vaccinium Myrtillus Seed Oil, Tocopherol, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Vanilla Tahitensis Fruit Extract *From organic farming

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.