Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

GLOWCURRANT BOOSTER 15ML BYBI

rasvahapporikas boosteri!

19,95 
1 330,00  /Kg

Glowcurrant Booster kirkastaa sameaa ja väsynyttä ihoa

Kirkastava mustaherukkaboosteri samealle ja väsyneelle iholle, joka tasapainottaa ihoa. Boosterin vitamiinirikas koostumus sisältää runsaasti valkosalavasta saatavaa salisiinia sekä iholle välttämättömiä rasvahappoja, jotka jättävät ihon sileäksi, pehmeäksi ja hehkuvaksi.

Vaikuttavat ainesosat:

  • MUSTAHERUKANSIEMENÖLJY sisältää runsaasti E-vitamiinia ja on antioksidanttinen. Mustaherukansiemenöljy kirkastaa ja tasoittaa ihoa käytettynä säännöllisesti ja häivyttää pigmenttimuutoksia. Mustaherukansiemenöljy sisältää myös ihoa ravitsevaa, pehmentävää ja rauhoittavaa gammalinoleenihappoa ja se lievittää myös tulehdusta iholla
  • VALKOSALAVA tehostaa solujen uusimista sisältäen salisiinia, joka myös kirkastaa ja silottaa ihoa
  • CAMELINAÖLJY sisältää E-vitamiinia ja hyviä rasvahappoja kuten alfalinoleenihappoa joka vahvistaa ihon luonnollista suojaa ja kirkastaa ja elävöittää ihoa. Camelinaöljy estää myös kosteuden haihtumista iholta ja ylläpitää ihon kimmoisuutta

Tämä boosteri on maailman ensimmäinen hiilinegatiivinen ihonhoitotuote, jonka hiilinegatiivisuus ei perustu päästökompensointiin:

  • Glowcurrant Boosterin hiilijalanjälki on negatiivinen, koska se on valmistettu käyttämällä ainesosia, joilla on valmiiksi pieni hiilijalanjälki ja lisäksi tuotteen valmistus sitoo hiiltä.* Glowcurrant booster valmistetaan aurinkoenergialla eikä tuotteen hiilinegatiivisuuteen liity päästökompensointia.

Lisää 3-4 tippaa kasvovoiteen tai seerumin joukkoon aamuisin tai levitä sellaisenaan iholle. Boosteri on suunniteltu tehostamaan ihonhoitorutiiniasi ja sopii hyvin käytettäväksi yhdessä muiden ihonhoitotuotteidesi kanssa.

Paino 0,015 kg

Vuorokausiannos

Ainesosat

Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil, Camelina Sativa Seed Oil, Salix Alba Bark Extract

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.