Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Gojimarja luomu 150g

suosittu superfood!

7,50 
50,00  /Kg

Monipuolinen ja ravintorikas Goji-marja

Goji-marja omaa pitkät perinteet ja vuosituhansien historian Itä-Aasiassa. Erityisen suosittuja goji-marjat ovat läntisen Kiinan Tiibetissä, jossa Foodinin goji-marjatkin kasvavat. Tiibet sijaistee yli 3000 meriä merenpinnan yläpuolella ja on erityisen puhdas ja rauhallinen tarjoten goji-marjoille optimaalisen kasvuympäristön. Päivittäinen lämpötilan vaihtelu on jopa 30 astetta. Puhdas ympäristö,  kasville haasteelliset korkeat lämpötilavaihtelut ja aurinkokuivaus muovaavat goji-marjoista herkullisen monipuolisen makunautinnon.

Goji-marjojen historia Suomessa on verraten lyhyt mutta varsin suosiokas. Monet urheilijat ja monipuolisesta ravinnonsaannista kiinnostuneet ovat löytäneet goji-marjan! Goji-marja sopii erinomaisesti smoothieen, leivontaan, omiin evässekoituksiin tai naposteltavaksi sellaisenaan. Voit halutessasi liottaa goji-marjoista pehmeän pulleita ennen käyttöä, jolloin ne soseutuvat mukavasti smoothien tai vaikka puuron joukkoon. Käytä myös liotusvesi esimerkiksi smoothien pohjana!

Goji-marjat eivät ole yhtä makeita kuin monet muut marjat ja sopivat myös monipuolisesti suolaiseen ruoanlaittoon, Esimerkiksi salaattien päällä, kastikkeiden seassa sekä leivän päällä goji-marja antaa ruoalle väriä ja tekstuuria.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

Paino 0,150 kg

Vuorokausiannos

Ainesosat

Goji-marja

Alkuperämaa Kiina

Gluteeniton, luomu, raaka, maidoton. Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.