Monipuolinen ja ravintorikas Goji-marja
Goji-marja omaa pitkät perinteet ja vuosituhansien historian Itä-Aasiassa. Erityisen suosittuja goji-marjat ovat läntisen Kiinan Tiibetissä, jossa Foodinin goji-marjatkin kasvavat. Tiibet sijaistee yli 3000 meriä merenpinnan yläpuolella ja on erityisen puhdas ja rauhallinen tarjoten goji-marjoille optimaalisen kasvuympäristön. Päivittäinen lämpötilan vaihtelu on jopa 30 astetta. Puhdas ympäristö, kasville haasteelliset korkeat lämpötilavaihtelut ja aurinkokuivaus muovaavat goji-marjoista herkullisen monipuolisen makunautinnon.
Goji-marjojen historia Suomessa on verraten lyhyt mutta varsin suosiokas. Monet urheilijat ja monipuolisesta ravinnonsaannista kiinnostuneet ovat löytäneet goji-marjan! Goji-marja sopii erinomaisesti smoothieen, leivontaan, omiin evässekoituksiin tai naposteltavaksi sellaisenaan. Voit halutessasi liottaa goji-marjoista pehmeän pulleita ennen käyttöä, jolloin ne soseutuvat mukavasti smoothien tai vaikka puuron joukkoon. Käytä myös liotusvesi esimerkiksi smoothien pohjana!
Goji-marjat eivät ole yhtä makeita kuin monet muut marjat ja sopivat myös monipuolisesti suolaiseen ruoanlaittoon, Esimerkiksi salaattien päällä, kastikkeiden seassa sekä leivän päällä goji-marja antaa ruoalle väriä ja tekstuuria.
Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).