Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Herbal Female Complex (Naisen luomuyrtit) 90kaps Viridian

Ayervedisiä luomuyrttejä naiseuden tasapainoon

26,90 
538,00  /Kg

Varasto loppu

Organic Herbal Female Complex eli naisen luomuyrtit on loistava tasapainottamaan naishormoneja, estämään hikoilua ja kuumia aaltoja. Naisen luomuyrtit on loistava seitsemän yrtin yhdistelmä, joka on suunniteltu naisille hormonitoiminnan tasoittamiseen. Se sisältää fytoestrogeenejä, mielialaan vaikuttavia adaptogeeneja ja lisäksi se edistää ruuansulatusta ja vatsan hyvinvointia.

Organic Herbal Female Complexin sisältämä luomuyrtti Shatavari eli terttuparsanjuuri tukee seksuaalisuutta ja tasapainottaa menopaussin oireita. Se myös edistää hyvää unta ja tasapainottaa mieltä. Shatavari auttaa tasapainottamaan naisen elimistöä ja normalisoimaan hormonitoimintaa. Se on yksi parhaista rohdoista mielen tasapainottamiseen sekä palautumiseen stressistä. Sitä käytetään myös naisen seksuaalisuutta vahvistavana rohtona.

Ayurvedassa Shatavari on yksi keskeisin yrtti naisten vaivoille. Sitä käytetään tasapainottamaan Pittaa ja Vataa. Shatavari antaa tunteiden tasapainoa ja lisää tyytyväisyyden, lempeyden ja rakkauden tunteita. Ravitsevana yrttinä Shatavari on myös hyväksi ruuansulatukselle, hermosysteemille sekä sydän- ja verenkiertoelimistölle sekä virtsateille.

Vata, Pitta ja Kapha ovat Ayurvedassa kehon kolme peruselementtiä, joista kukin vastaa kehon eri toiminnoista. Ne eroavat toisistaan täysin, täydentäen toisiaan. Jokainen Dosha määritellään ominaisuuksiensa avulla. Vata on kylmä, kevyt ja liikkuva, Pitta on kuuma, terävä ja öljyinen, kun taas Kapha on raskas, hidas ja jähmeä.

Luomuyrttivalmisteen vaikuttavat aineet yhdessä muodostavat tehopakkauksen keski-ikäisen naisen hyvinvointiin ja tepsivät esimerkiksi liikahikoiluun ja kuumiin aaltoihin.

VEGAANINEN.
LISÄ- JA TÄYTEAINEETON!

Saatavilla myös pienemmässä 30 kappaleen pakkauksessa: Herbal Female Complex (Naisen luomuyrtit) 30kaps Viridian

 

VASTUULLINEN VIRIDIAN
Ydinarvoina puhtaus, eettisyys ja ekologisuus

Viridian on luonnollisia, turvallisia ja tehokkaita ravintolisiä tuottava ja kehittävä perheyritys. Se valmistaa hyvällä sydämellä mahdollisimman puhtaita tuotteita, jotka ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle.

Eettisyys on alusta loppuun tärkeässä roolissa koko yrityksen toiminnassa. Tuotteiden voitoista lahjoitetaan varoja hyväntekeväisyyteen mm. eläinten, lasten ja ympäristön parhaaksi.

Viridian-tuotteiden ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa. Viridian-ravintolisä on turvallinen ja laadukas valinta.

Paino 0,050 kg

Vuorokausiannos

1–3 kapselia sisältää:

Terttuparsanjuurijauhe eli Shatavari (Asparagus racemosa) 100–300 mg
Kauransiemenjauhe (Avena sativa) 75–225 mg
Siveydenpuunmarjajauhe (Vitex agnus castus) 75–225 mg
Salvianlehtijauhe (Salvia officinalis) 75–225 mg
Pyhäbasilikalehtijauhe (Ocimum sanctum) 50–150 mg
Fenkolinsiemenjauhe (Foeniculum vulgare) 50–150 mg
Latva-artisokanlehtijauhe (Cynara scolymus) 25–75 mg

Ruuan yhteydessä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat

Hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), terttuparsanjuurijauhe, kauransiemenjauhe, siveydenpuunmarjajauhe, salvianlehtijauhe, pyhäbasilikalehtijauhe, fenkolinsiemenjauhe, latva-artisokanlehtijauhe.

Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.

 

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.