Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

High 12 B-Complex 90kaps Viridian

Riittoisa, 3 kk pakkaus

19,95 

Viridian High 12 B-complex on monipuolinen ja tehokas B-vitamiinivalmiste, joka sisältää kaikki B-ryhmän vitamiinit ainutlaatuisessa viherseoksessa. Nimessä oleva ”High 12” tarkoittaa, että se sisältää tavallista enemmän B12-vitamiinia, erittäin hyvässä ja metabolisesti aktiivisessa muodossa. B12-vitamiini on tärkeä muistille ja hermostolle. Sen puutostila voi aiheuttaa anemiaa, lihaskipuja, puutumista, muistihäiriöitä sekä masennusta.

B-ryhmän vitamiineilla on tärkeä rooli energia-aineenvaihdunnassa. Ne vaikuttavat positiivisesti mielialaan, jaksamiseen ja niiden puutos näkyy usein juuri väsymyksenä.

Yksi kapseli päivässä riittää!
Saatavana myös pienemmässä, 30 kapselin koossa High 12 B-Complex 30kaps

Viridian on ravintolisäsarja on johtava eettisten vitamiinien brändi, joka täyttää korkeimmat mahdolliset kriteerit. Se tarkoittaa sitoutumista puhtaaseen sisältöön, ympäristön huomioonottamiseen ja hyväntekeväisyyteen. Eettisyys kulkee mukana koko tuoteprosessin ajan siemenestä kierrätyspakkaukseen. Viridian-ravintolisät ovat aina geenimanipuloimattomia ja raaka-aineet 100 % aktiivista sisältöä ilman mitään ikäviä lisättyjä aineita kuten sokeria, väri- tai makuaineita. Viridian-tuotteita ei testata eläinkokein ja tuotteisiin käytetään vain raaka-aineita, joilla on pitkä perinteinen käyttöhistoria.

VEGAANINEN.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vuorokausiannos

1 kapseli sisältää:
B1 Tiamiini 20 mg 1818 %*
B2 Riboflaviini 20 mg 1429 %*
B3 Niasiini 50 mg 313 %*
B5 Pantoteenihappo 50 mg 833 %*
B6 Pyridoksiini 20 mg 1429 %*
B12-vitamiini 500 µg 20 000 %*
Foolihappo 200 µg 100 %*
Biotiini 200 µg 400 %*
Koliini 8 mg
Inositoli 20 mg
Para-aminobentsoehappo (PABA) 20 mg
viherseos (sinimailanen, spirulina ja mustikkauute) 268 mg

* % päivittäisen saannin vertailuarvosta

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Ainesosat

Viherseos (sinimailanen, spirulina ja mustikkauute), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), kalsiumpantotenaatti, nikotiiniamidi, tiamiinihydrokloridi, pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, inositoli, para-aminobentsoehappo, koliinibitartraatti, metyylikobalamiini, adenosyylikobalamiini, biotiini, foolihappo.

Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.