Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Hyaluronihappo 50mg 30kaps Viridian

Kosteuta sisältäpäin

21,90 
1 684,62  /Kg

Laadukas ja lisäaineeton hyaluronihappovalmiste, jossa on lisänä viherseos: spirulinaa, mustikkauutetta ja sinimailasta.

Hyaluronihappo auttaa ylläpitämään tervettä ihoa kosteuttamalla sitä sisäisesti. Hyaluronihappo auttaa sitomaan kosteutta, jolloin iho on sileä ja täyteläinen. Myös juonteet ja rypyt voivat tasoittua hapon ansiosta.

Saatavilla myös suuremmassa 90 kappaleen pakkauksessa: Hyaluronihappo 50mg 90kaps Viridian

 

VASTUULLINEN VIRIDIAN
Ydinarvoina puhtaus, eettisyys ja ekologisuus

Viridian on luonnollisia, turvallisia ja tehokkaita ravintolisiä tuottava ja kehittävä perheyritys. Se valmistaa hyvällä sydämellä mahdollisimman puhtaita tuotteita, jotka ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle.

Eettisyys on alusta loppuun tärkeässä roolissa koko yrityksen toiminnassa. Tuotteiden voitoista lahjoitetaan varoja hyväntekeväisyteen mm. eläinten, lasten ja ympäristön parhaaksi.

Mitkään Viridian-tuotteiden ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa. Valtaosa näistä luontaistuotteista on vegaanisia. Siksi Viridian-ravintolisä on turvallinen ja laadukas valinta, joka sopii useimmille.

Paino 0,013 kg

Vuorokausiannos

1-3 kapselia sisältää:

Hyaluronihappo 50-150 mg
viherjauheseos 265-795 mg

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Ainesosat

Vihersekoitus (Alfalfajauhe, mustikkajauhe, spirulinajauhe), kapseli hydroksiprobyylimetyyliselluloosa, hyaluronihappo.

LISÄ- JA TÄYTEAINEETON.
VEGAANINEN.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.