Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Hyaluronihappo 50mg 90kaps Viridian

Kosteutta iholle ja nivelille

49,00 
1 256,41  /Kg

Varasto loppu

Laadukas, lisäaineeton hyaluronihappovalmiste, jossa on lisänä imeytyvyyttä parantava ja hyaluronihapon hyödyntämistä kehossa tehostava seos spirulinaa, mustikkauutetta ja sinimailasta.

Hyaluronihappo auttaa ylläpitämään tervettä ihoa kosteuttamalla sitä sisäisesti. Hyaluronihappo auttaa sitomaan kosteutta, jolloin iho on sileä ja täyteläinen. Myös juonteet ja rypyt voivat tasoittua tämän ansiosta. Hyaluronihappoa löytyy luontaisesti ihmisen kehosta, eniten silmistä ja nivelistä.

Saatavilla myös pienemmässä 30 kappaleen pakkauksessa:

 

VASTUULLINEN VIRIDIAN
Ydinarvoina puhtaus, eettisyys ja ekologisuus

Viridian on luonnollisia, turvallisia ja tehokkaita ravintolisiä tuottava ja kehittävä perheyritys. Se valmistaa hyvällä sydämellä mahdollisimman puhtaita tuotteita, jotka ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle.

Eettisyys on alusta loppuun tärkeässä roolissa koko yrityksen toiminnassa. Tuotteiden voitoista lahjoitetaan varoja hyväntekeväisyteen mm. eläinten, lasten ja ympäristön parhaaksi.

Mitkään Viridian-tuotteiden ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa. Valtaosa näistä luontaistuotteista on vegaanisia. Siksi Viridian-ravintolisä on turvallinen ja laadukas valinta, joka sopii useimmille.

Paino 0,039 kg

Vuorokausiannos

1-3 kapselia sisältää:

Hyaluronihappo 50-150 mg
viherjauheseos 265-795 mg.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Ainesosat

Vihersekoitus (Alfalfajauhe, mustikkajauhe, spirulinajauhe), kapseli hydroksiprobyylimetyyliselluloosa, hyaluronihappo.

Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.
VEGAANINEN.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.