Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Luomu Inkiväärikapselit 30kaps

Ruuansulatukseen ja nivelille

9,95 

Varasto loppu

Potkua vastustuskykyyn ja ruuansulatukseen luomuinkivääristä!

Viridianin luomulaatuinen inkivääri tekee hyvää nivelille, verenkierrolle, immuniteetille sekä vatsalle ja suolistolle. Inkivääriä käytetään myös lievittämään pahoinvointia. Inkivääri on vanha maustekasvi, jolla on pitkä käyttöhistoria. Viridian Organic Ginger Root sisältää 400 mg inkiväärinjuurta per kapseli.

Saatavana myös riittoisassa, 90 kapselin koossa Luomu Inkiväärikapselit 90kaps

Viridian on ravintolisäsarja on johtava eettisten vitamiinien brändi, joka täyttää korkeimmat mahdolliset kriteerit. Se tarkoittaa sitoutumista puhtaaseen sisältöön, ympäristön huomioonottamiseen ja hyväntekeväisyyteen. Eettisyys kulkee mukana koko tuoteprosessin ajan siemenestä kierrätyspakkaukseen. Viridian-ravintolisät ovat aina geenimanipuloimattomia ja raaka-aineet 100 % aktiivista sisältöä ilman mitään ikäviä lisättyjä aineita kuten sokeria, väri- tai makuaineita. Viridian-tuotteita ei testata eläinkokein ja tuotteisiin käytetään vain raaka-aineita, joilla on pitkä perinteinen käyttöhistoria.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vuorokausiannos

1 kapseli sisältää:
Inkiväärinjuurta, luomua  400 mg

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Ainesosat

Inkiväärinjuuri, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori).

Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.