Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

K2-VITAMIINI 90kaps Viridian

luustolle ja verenkierrolle

41,90 
3 325,40  /Kg

Luustolle ja verenkierrolle

Vegaaninen: K2-vitamiinin lähde VitaMK7® on tuotettu hapatetuista soijapavuista (natto)

Useat tutkimukset osoittavat, että korkealla K2-vitamiinin saannilla on vahva suojaava vaikutus sydän- ja verisuonitauteihin. K-vitamiini edistää veren normaalia hyytymistä ja luiden pysymistä normaaleina. Luonnollinen K2-vitamiini auttaa elimistöä ehkäisemään verisuonten kalkkeutumista.

Ei testattu eläimillä. Vegaaninen.

 

VASTUULLINEN VIRIDIAN

Ydinarvoina puhtaus, eettisyys ja ekologisuus

Viridian on luonnollisia, turvallisia ja tehokkaita ravintolisiä tuottava ja kehittävä perheyritys. Se valmistaa hyvällä sydämellä mahdollisimman puhtaita tuotteita, jotka ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle.

Eettisyys on alusta loppuun tärkeässä roolissa koko yrityksen toiminnassa. Tuotteiden voitoista lahjoitetaan varoja hyväntekeväisyteen mm. eläinten, lasten ja ympäristön parhaaksi.

Mitkään Viridian-tuotteiden ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa. Valtaosa näistä luontaistuotteista on vegaanisia. Siksi Viridian-ravintolisä on turvallinen ja laadukas valinta, joka sopii useimmille.

 

Paino 0,0126 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vuorokausiannos

1–2 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.

K2-vitamiini MK-7 (Vita MK-7®) 50–100 ug, 66,5–133 %* Viherseos (sinimailanen, spirulina ja mustikkauute)

*% päivittäisen saannin vertailuarvosta

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä kuivassa ja viileässä poissa pienten lasten ulottuvilta. Jos käytät verenohennuslääkkeitä, keskustele lääkärin kanssa ennen tuotteen käyttöä.

 

Ainesosat

menakinoni-7 (Vita MK-7), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), sinimailanen, spirulina ja mustikkauute.

Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Tuote ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.

 

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.