Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Karnosiini 500mg 60kaps Terveyskaista

Lisää tehoja aktiiviliikkujalle

29,90 

Karnosiini on kahden aminohapon, beeta-alaniinin ja histidiinin muodostama dipeptidi, joka edistää monipuolisesti terveyttä. Karnosiini – Sinkki – E-vitamiini -ravintolisä – kaikki yhdessä suojaa soluja ja hidastaa ikääntymistä. 

Ikääntymisen myötä karnosiinin määrä vähenee. Ravintolisänä otettu karnosiini muun muassa säilyttää ihon kimmoisuutta ja nuorekkuutta, suojaa soluja hapetusstressiltä ja hidastaa ikääntymistä. Karnosiini sopii erinomaisesti myös aktiiviurheilijoille, sillä se ehkäisee lihasten väsymistä ja nopeuttaa palautumista. Karnosiini vähentää maitohapon kertymistä lihaksiin liikuntaa harrastettaessa.

  • Karnosiini ehkäisee lihasten väsymistä ja nopeuttaa palautumista
  • E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä
  • Sinkki tukee vastustuskykyä ja luuston hyvinvointia

Lue myös artikkeli karnosiini vaikutuksista aivoihin https://aitokauppa.fi/blogs/aito-blogi/karnosiini-suojaa-aivoja-vaikuttamalla-suolistogeeneihin?_pos=1&_sid=c9758a161&_ss=r

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vuorokausiannos

1 kapseli sisältää:
L-karnosiinia 500 mg
Sinkkiä 15 mg 150 %*
E-vitamiinia 15 mg 125 %*
(luontainen E-vitamiini soijasta)

*Päivittäisestä saantisuosituksesta

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Ainesosat

L-karnosiini, gelatiini (kapseli), sinkkipikolinaatti, E-vitamiini (D-alfatokoferoli), paakkuuntumisen estoaineet (rasvahappojen magnesiumsuola ja piidioksidi) ja väri (titaanioksidi, kapseli).

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.