Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Karpalo + Mannoosi pH-jauhe 50g Viridian

naiselliseen hyvinvointiin

33,90 
678,00  /Kg

Karpaloa ja D-mannoosia käytetään erityisesti virtsatieinfektion hoidossa. Sekoita veteen ja nauti kun on akuutti tarve. Sopii erinomaisesti myös ennaltaehkäisevään käyttöön.

Karpalo on tunnettu sen virtsatietulehduksia ehkäisevästä vaikutuksestaan. D-mannoosi on yksinkertainen sokeri, joka voi estää bakteerien kiinnittymistä virtsateiden solujen seinämiin.

 

VASTUULLINEN VIRIDIAN
Ydinarvoina puhtaus, eettisyys ja ekologisuus

Viridian on luonnollisia, turvallisia ja tehokkaita ravintolisiä tuottava ja kehittävä perheyritys. Se valmistaa hyvällä sydämellä mahdollisimman puhtaita tuotteita, jotka ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle.

Eettisyys on alusta loppuun tärkeässä roolissa koko yrityksen toiminnassa. Tuotteiden voitoista lahjoitetaan varoja hyväntekeväisyteen mm. eläinten, lasten ja ympäristön parhaaksi.

Mitkään Viridian-tuotteiden ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa. Valtaosa näistä luontaistuotteista on vegaanisia. Siksi Viridian-ravintolisä on turvallinen ja laadukas valinta, joka sopii useimmille.

 

Paino 0,050 kg

Vuorokausiannos

1–2 teelusikallista (3,5–7 g) / vrk .
Jauhe sekoitettava AINA lasilliseen vettä tai mehua. Nautitaan ruokailun yhteydessä.

Sisältää:
D-mannoosi 1000–2000 mg, CystiCran® karpalouute 60–120 mg, NutriCran® karpalojauhe 750–1500 mg, Kaliumsitraatti 500–1000 mg 25–50 %*, C-Vitamiini 250–500 mg 313–626 %*.

* Päivittäisen saannin vertailuarvosta. Vegaaninen.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ei raskauden tai imetyksen aikana, eikä munuaissairauksia sairastavalle.

Ainesosat

Kaliumsitraatti, D-mannoosi, NutriCran® karpalojauhe, magnesiumaskorbaatti, CystiCran® karpalouute.

Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Tuote ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.

 

 

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.