Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Khadi kasvihiusväri Dark brown

vivahteikas sävy, upea kiilto!

Khadi kasvihiusväri on 100% luonnollinen, jauhemainen hiusväri.
Luonnollinen ja vivahteikas lopputulos, sekä upea kiilto.

Ayurvedinen Khadi-sarja saa tehonsa intialaisista yrteistä, joiden voima on tiedetty tuhansien vuosien ajan. Värit saadaan kasveista, kuten henna, indigo, aloe vera, kamomilla, eukalyptus, kurkuma, punajuuri, hibiskus jne.

Kasvihiusväri ei sisällä synteettisiä kemikaaleja, peroksideja, ammoniakkia, raskasmetalleja, PPD:tä, parabeeneja tai GMO-ainesosia. Ei sisällä synteettisiä ainesosia eikä hapetteita. Ei ole testattu eläimillä.

Huomioi nämä ennen kasvivärillä värjäämistä:
-Jos hiuksesi on värjätty kemiallisesti, pidä 5-6 viikon tauko ennen värjäämistä kasviväreillä.
-Harmaiden peittäminen saattaa vaatia kahdesta kolmeen värjäyskertaa. Väri ei vahingoita tai riko hiuksia, joten voit värjätä uudestaan jo seuraavana päivänä.
-Tummemman ja intensiivisemmän sävyn saavuttaminen voi joskus vaatia toisen värjäyskerran, mutta odota värin kehittymistä vähintään 12 tuntia ennen toista värjäyskertaa.

Vuorokausiannos

Käyttöohje:
Pese hiukset huolellisesti ennen värjäystä silikonittomalla shampoolla. Sekoita vispilällä hiusväriä kuumaan (50C) veteen kunnes koostumus muuttuu tasaiseksi tahnaksi. Levitä hiuksiin tasaisesti harjan tai kamman avulla osa-alue kerrallaan. Anna vaikuttaa 30-120 minuuttia. Vaikutusajan pituus vaikuttaa sävyn tummuuteen ja intensiivisyyteen. Huuhtele haalealla vedellä. Vältä pesua shampoolla seuraavaan 24-48 tuntiin.

100 g kasvivärijauhetta riittää värjäämään olkapäille ulottuvat hiukset.

Huom!
Joissain tapauksissa harmaat, vaaleat tai vaalennetut, värjää hiukset ensin  Henna, Amla & Jathropa -hiusvärillä. Väriin voidaan sekoittaa myös Amlaa, Hennaa, Indigoa tai Cassiaa (neutraalihenna).

Ainesosat

Indigofera Tinctoria (Indigo), Lawsonia Inermis (Henna), Emblica Officinalis (Amla), Eclipta Alba (Bhringaraj), Azadirachta Indica (Neem).

Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.