Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

KOREAN CHLORELLA Jauhe 120g Foodin

sisältää runsaasti lehtivihreää!

12,95 
107,92  /Kg

Laadukas ja puhdas Korean Chlorella

Foodinin Korean Chlorella-jauhe on erittäin korkealaatuista vulgaris lajikkeen klorellaa, joka viljellään tarkasti kontrolloiduissa kasvatustankeissa Etelä-Koreassa. Samasta klorella-jauheesta valmistetaan puristamalla myös Foodinin Klorella-tabletit.

Klorella on yksisoluinen makean veden levä. Koska se ei ole merilevä ei se myöskään sisällä merilevän tavoin merkittäviä määriä jodia. Klorellan nimi juontaa juurensa sen korkeaan klorofylli- eli lehtivihreäpitoisuuteen. Klorella sisältää enemmän lehtivihreää grammaa kohti, kuin mikään muu kasvi maapallolla!

Klorellaa sisältää proteiinia, jopa noin 60 prosenttia. Lisäksi se sisältää runsaasti erilaisia mineraaleja ja vitamiineja. Klorella sisältää A-, B1-, B2-, B6, B12, C-, E- ja K-vitamiinia, mineraaleja, hivenaineita, nikotiinihappoa, pantoteenihappoa, foolihappoa, kalsiumia, magnesiumia, rautaa, sinkkiä, fosforia, klorofylliä sekä C.G.F.-kasvutekijää. Klorofylliä eli lehtivihreää on runsaammin kuin missään muussa kasvikunnan lähteessä ja B12-vitamiinia eniten maailmassa per mittayksikkö.

Foodinin Chlorella on suosittu ja laadukas vihertuote ilman täyte- tai sidosaineita.

Käyttö: Nauti klorella-jauhe veteen sekoitettuna, smoothien seassa tai minkä tahansa muun nesteen kera. Vihreiden ja mikrolevien maku saattaa aluksi tuntua erityisen voimakkaalta. Makua voi taittaa esimerkiksi sitruunamehulla. Sitruunan happamuus tasapainottaa loistavasti kitkeriä vihreitä makuja.

Paino 0,120 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vuorokausiannos

aloita klorellan käyttö varovasti 1/3–2/3 tl (1,5–3 grammaa) päivässä, ja nosta pikkuhiljaa kehoa kuulostellen  1–2 tl (5–10 grammaan) päivässä

 

Ainesosat

Chlorella-levä

Etelä-Korea

Gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- tai säilöntäaineita.

Pakattu tehtaassa, jossa käsitellään pähkinöitä (cashew-, para-, pekaani-, pistaasi-, macadamia-, hassel- ja saksanpähkinöitä) mantelia, seesaminsiemeniä ja heraproteiinia (maidosta).

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.