Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Kromi Complex 30kaps Viridian

Apua makean himoon

11,90 

Apua verensokerin hallintaan ja sokeriaineenvaihduntaan!

Viridian GTF Kromi Complex on loistava, kolmen huippuaineen – kromin, sinkin ja alfalipoiinin – yhdistelmä. Nimessä oleva GTF kirjainyhdistelmä viittaa glukoositoleranssitekijään. Kromi on orgaanisessa, hyvin imeytyvässä pikolinaattimuodossa ja se edistää normaalin verensokeripitoisuuden ylläpitämistä.

Sinkki on välttämätön monille kehon prosesseille; se edistää mm. rasvahappojen ja makroravinteiden normaalia metaboliaa. Alfalipoiinihappo on antioksidantti, joka on sekä vesi- että rasvaliukoinen, mikä mahdollistaa sen antioksidanttivaikutuksen lähes kaikissa kehon osissa mukaanlukien aivot.

Yksi kapseli päivässä riittää.
Saatavana myös riittoisassa, 90 kapselin koossa Kromi Complex 90kaps

Viridian-ravintolisät ovat aina geenimanipuloimattomia ja raaka-aineet 100 % aktiivista sisältöä ilman mitään ikäviä lisättyjä aineita kuten sokeria, väri- tai makuaineita. Viridian-tuotteita ei testata eläinkokein ja tuotteisiin käytetään vain raaka-aineita, joilla on pitkä perinteinen käyttöhistoria.

VEGAANINEN. GLUTEENITON. LISÄ- JA TÄYTEAINEETON.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vuorokausiannos

1 kapseli sisältää:
Sinkki 10 mg
Kromi 200 μg
Alfalipoiinihappo 10 mg
Viherseos (sinimailanen, spirulina ja mustikkauute) 240 mg

* % päivittäisen saannin vertailuarvosta

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Ainesosat

Viherseos (sinimailanen, spirulina ja mustikkauute), hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselinkuori), alfalipoiinihappo, sinkkipikolinaatti, kromipikolinaatti.

Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.