Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Harmonia KSM66 Ashwagandha-uute 120kaps

Suosikki stressin hallintaan

22,90 

Harmonia KSM66® on ravintolisä, jonka sisältämällä täyden spektrin Ashwagandha-uutteella (Withania somnifera) on takana 20 kliinistä, kaksoissokkoutettua, placebokontrolloitua, riippumattomissa tiedelehdissä julkaistua tutkimusta.

KSM66® täyden spektrin Ashwagandha-uutteen suosituimpia käyttötarkoituksia on:

– stressinsietokyvyn edistäminen
– parempi fyysinen ja henkinen suorituskyky
– jaksamisen ja toimintakyvyn edistäminen
– nukahtamisen ja unen laadun parantaminen
– palautumisen ja jaksamisen edistäminen
– seksuaalienergian ja -toimintojen edistäminen

Kaikilla näillä käyttötarkoituksilla on sama yhteinen nimittäjä: stressi ja stressihormoni kortisoli. Liiallisen tai pitkittyneen stressin seurauksena elimistön hormonitoiminta häiriintyy. Pitkittynyt korkea kortisoli voi aiheuttaa ylivilkkautta, ahdistus­ta, uniongelmia, palautumisongelmia urheilussa ja  rasvan kerty­mistä keskivartaloon. Ruuansulatus ja sukuhormonien tuotanto hidastuvat sekä melatoniinin tuotanto estyy. Ashwagandha-uute auttaa tasapainottamaan nimenomaan kortisolin tuotantoa, jolloin ylikierroksilla toimiva keho alkaa rauhoittua.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vuorokausiannos

2-4 kapselia sisältää:
KSM66® Ashwagandha-uutetta 600 mg-1200 mg

Annostus: 1 kapseli aamulla ja 1 kapseli illalla (*kliinisesti dokumentoitu annos). Tarvittaessa enintään 3-4 kapselia päivässä. Vaikutus alkaa n. 2-4 viikon kuluttua käytön aloituksesta.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Ainesosat

Standardoitu Ashwagandha-uute, selluloosa (kapselin kuori). Kapseli voi sisältää pieniä määriä maitoproteiinia (enintään 2% kapselin sisällöstä) valmistusprosessista johtuen.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.