Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

KUORITTU HAMPUNSIEMEN 250G LUOMU

ravinnetiheä superruoka!

9,95 
39,80  /Kg

Kuorittu Luomu hampunsiemen – Suosituin hampputuote Hamppufarmilta!

Hampunsiemenen uloin kuoriosa on poistettu ja jäljelle jää pehmeän pähkinäisen makuinen ydin. ravintoaineiden imeytyvyyden elimistössä. Tuote erittäin ravintorikas ja vatsaystävällinen. Ravintoaineet imeytyvät kuorinnan johdosta erittäin hyvin, ja on siemen on helposti sulavassa muodossa.

Hampunsiemenet ovat todellista superruokaa! Ne ovat erinomainen proteiinin lähde, sisältäen kaikki 8 kehollemme välttämätöntä aminohappoa sekä 12 muuta aminohappoa. Lisäksi hampun sisältämät omega-3 ja omega-6 -rasvahapot ovat ihmiselle täydellisessä suhteessa (1:3). Hampunsiemen on myös yksi harvoista siemenistä jossa on ihmiskeholle erittäin arvokasta gammalinoleenihappoa (GLA) 4% sekä stearidonihappoa (SDA) 2%.

Sopii myös ketogeeniseen ruokavalioon vähäisen hiilihydraattipitoisuutensa ansiosta!

Proteiini: 31%, kuitu: 5%, rasvat 52%, hiilihydraattia vain 2%

Napostele sellaisenaan, lisää salaattiin, puuroon, jogurttiin, mysliin, pirtelöön, käytä leivonnassa, ruuanlaitossa jne.

HAMPPUFARMI
Sijaitsee Murtolan luomu kasvinviljelytilan yhteydessä Lounais-Suomessa Marttilan kunnassa. Murtolan luomutilalla viljellään pääsatotuotteena hamppua ja tämän lisäksi viljelykierrossa on hernettä, kauraa, mallasohraa ja apilaa. HamppuFarmin viljelijäperheeseen kuuluu Ville ja Virve sekä Elias ja Santeri-pojat.
HamppuFarmin missio on tuottaa asiakkaille mahdollisimman puhdasta, laadukasta, ekologista, Suomalaista ja ravintorikasta öljyhampputuotetta luomuna. Tuotteiden vahvuudet ovat ekologisuus, eettisyys, laadukkuus ja monipuolisuus. Hamppufarmilla on LUOMU serfioituja sekä tavanomaisesti tuotettuja tuotteita. Hamppusiemen on lajikkeeltaan Finola lajike jota viljellään sekä itse, sekä ammattitaitoisten sopimustuottajien tuottamina.

Paino 0,250 kg

Vuorokausiannos

Ainesosat

Suomalainen kuorittu luomu hampunsiemen.

Ravintosisältö 100 g:sta
Energia 2476 kJ / 598 kcal
Rasva 51,7 g
josta tyydyttynyttä 4,4 g
josta kertatyydyttymättömiä 4,7 g
josta monityydyttymättömiä 40,2 g
Hiilihydraatit 1,83 g
josta sokereita 1,83 g
Proteiini 30,6 g
Suola 0,01 g

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.