Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Kuparimaski Copper Inside 5kpl

Kuparia sisällä, taudinaiheuttajat ulkona.

79,95 

Pakkaus sisältää 5 kappaletta kuparimaskeja.

Miksi kuparimaski?

  1. Tieteellinen näyttö. Suojaa myös käyttäjää, ei ainoastaan ympärillä olijoita.
  2. Tehokas ja pitkäikäinen. Kuparin teho ei laske käytön aikana, maski desinfioi itsensä kuparin ansiosta ja maskia voi käyttää niin kauan kuin se on ehjä. Se tulee siis paljon edullisemmaksi kuin kertakäyttöiset maskit.
  3. Ympäristö kiittää. Siinä ajassa kun on heittänyt kymmeniä ja kymmeniä maskeja roskiin, on käyttänyt ehkä vain yhden kuparimaskin.
  4. Ei iho-ongelmia. Kuparimaski on kolmikerroksinen. Uloimmassa ja myös sisimmässä kerroksessa on kuparia, joka tappaa myös muut ei toivotut bakteerit ihon pinnalta. Iho-ongelmat ovat lisääntyneet niillä, jotka käyttävät paljon tavallisia maskeja. Kuparimaskissa ei ole tätä ongelmaa. Maskin kupari ei ärsytä ihoa, ellei ole kupariallergiaa ja hengitykseen kuparia kulkeutuu maskista ainoastaan 1 / 100.000 osa turvarajasta, eli tämä ei ole ongelma.
  5. CE-luokka 1 lääkinnällinen laite. Tyyppi IIR, kirurginen suu-nenäsuojain, TUV:n tarkastama, FDA hyväksytty.

Kuparimaski Copper Inside on valmistettu kuparikuidusta. Se suojaa niin käyttäjää itseään kuin muitakin. Heinäkuussa 2020 julkaistussa tutkimuksessa kuparimaskit alensivat infektoivan viruksen pitoisuutta yli 99,9 %:lla 1 minuutin kuluessa kosketuksesta.

Maskit eivät ole kertakäyttöisiä vaan niitä voi käyttää niin kauan kuin kasvomaski on ehjä. Näin ollen kuparimaskit ovat merkittävästi ekologisempia kuin kertakäyttöiset maskit.

Kuparimaskin materiaali on steriili, pehmeä ja miellyttävä iholle. Maskiin on sekoitettu pieni määrä kuparihiukkasia, jotka saavat aikaan persikan värin. Kangas on muuten identtinen ”tavallisen” kirurgisen maskin kanssa ja tarjoaa kaiken tarvittavan suojan USA:n ja EU:n asetusten mukaisesti.

Israelilainen tutkimus ja kehitystyö sekä patentointi. CE hyväksytty (IIR, EN 14683).

Kuparimaski Copper Inside testattiin ja viimeisteltiin EU:n markkinoille huhtikuussa 2020. Saksalainen laboratorio TÜV SÜD suoritti tiukan testausprosessin. Kuparin viruksilta suojaavat ominaisuudet eivät heikkene ajan kuluessa. Niin kauan kuin maski on fyysisesti ehjä (ei reikiä), se tarjoaa virusten vastaisen suojan ilman sterilointia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vuorokausiannos

Ainesosat

Käyttöohje:
Käännä suojain siten, että korvasilmukkakiinníkkeet ovat ulospäin.
Käännä suojain siten, että nenäsovitin osoittaa ylöspäin.
Paina sovitin peittämään nenä tiukasti.
Maskin tulee peittää suu ja nenä.
Nenän ja leuan ympärillä ei saa olla aukkoja. Maskin tulee olla tiiviisti ihoa vasten. Muotoile tarvittaessa.
Mikäli käytön aikana maski aiheuttaa ihoärsytystä, vaihda maski tai lopeta sen käyttö. Älä käytä maskia, jos se on repeytynyt, ei pysy paikallaan tai on muulla tavalla vaurioitunut, koska tämä voi vaikuttaa suojauksen tehokkuuteen.

Maskia voidaan käyttää niin kauan kuin se on ehjä.

Ei vesipesua.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.