Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Kurkumiini Complex 90kaps Viridian

Tehokasta apua nivelille

59,90 

Vahva kurkumiini complex on monipuolinen ja tehokas ravintolisä esimerkiksi nivelten hyvinvoinnille. Kurkumauutteen lisäksi tuote sisältää myös nopeavaikutteista Boswellia serrata -uutetta, joka tukee nivelten ja tukikudosten hyvinvointia. Tuotteessa on vakioitu määrä kurkuminoideja ja asetyyliboswelliinihappoa.

Paljon puhutun kurkuman vaikuttava aine on kurkumiini, jonka tehoa ei turhaan ylistetä! Nivelten hyvinvoinnin lisäksi kurkumiini tukee myös ruuansulatusta ja maksan hyvinvointia. Sitä on myös käytetty Aasiassa vuosia myös vastustuskyvyn tehostamiseen.

Riittoisa 90 kapselin pakkaus.
Saatavana myös pienemmässä, 30 kapselin pakkauksessa Kurkumiini Complex 30kaps

Viridian on ravintolisäsarja on johtava eettisten vitamiinien brändi, joka täyttää korkeimmat mahdolliset kriteerit. Se tarkoittaa sitoutumista puhtaaseen sisältöön, ympäristön huomioonottamiseen ja hyväntekeväisyyteen. Eettisyys kulkee mukana koko tuoteprosessin ajan siemenestä kierrätyspakkaukseen. Viridian-ravintolisät ovat aina geenimanipuloimattomia ja raaka-aineet 100 % aktiivista sisältöä ilman mitään ikäviä lisättyjä aineita kuten sokeria, väri- tai makuaineita. Viridian-tuotteita ei testata eläinkokein ja tuotteisiin käytetään vain raaka-aineita, joilla on pitkä perinteinen käyttöhistoria.

VEGAANINEN.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vuorokausiannos

1 kapseli sisältää:
Kurkumajuuriuute 250 mg, josta kurkuminoideja 210 mg.
Boswellin®-Boswellia uute 100 mg, josta AKBBA 30 mg.
Inkivääriuute 100 mg
Sitrusbioflavonoidit 100 mg

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä kuivassa ja viileässä, poissa pienten lasten ulottuvilta.

Ainesosat

Kurkumauute, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori), boswelliauute, inkivääriuute, sitrusbioflavonoidit.

Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.