Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Kuusenkerkkä kokonainen 25g Yrttipaja

Superruokaa suomalaisesta metsästä!

6,95 

Kokonainen kuusenkerkkä

Kuusenkerkät sisältävät runsaasti A- ja C-vitamiinia sekä terveydelle edullisia antioksidantteja. Kokeile kuumana juomana teen tapaan, lisäämällä tilkka hunajaa joukkoon! Voit jauhaa kerkkiä mausteeksi ruokiin tai smoothien, puuron tai jogurtin päälle ripoteltavaksi.

Yrttipaja – Maku suomen puhtaasta luonnosta

Yrttipaja on perheyritys, jonka juuret ovat syvällä suomalaisessa maaperässä. Yrtit ovat koko elämäntavan perusta, työtä tehdään intohimolla rakkaudesta luontoon. Missiona on tukea kokonaisvaltaista hyvinvointia tarjoamalla kotimaisia, ympäristöystävällisiä ja ensiluokkaisia vaihtoehtoja niin keittiöön kuin kosmetiikkaan. Tärkeitä arvoja ovat ekologisuus, eettisyys ja puhtaus. Halu rohkaista kaikkia nauttimaan ainutlaatuisesta, kauniista luonnosta. Tarkoituksena on tuoda ikiaikaiset luonnonantimien käyttöön liittyvien perinteet takaisin tähän päivään.

Yrttipajassa huolehditaan, että raaka-aineet ovat laadukkaita ja täyttävät kestävän kehityksen periaatteet. Yrttejä viljellään ja kerätään paitsi itse, niin myös yhteistyössä koulutettujen kerääjien ja sopimusviljeliöiden kanssa.

 

Vuorokausiannos

Kokeile kuumana juomana teen tapaan, lisäämällä tilkka hunajaa joukkoon!
Voit jauhaa kerkkiä mausteeksi ruokiin tai smoothien, puuron tai jogurtin päälle ripoteltavaksi.

Ainesosat

Suomalainen kuusenkerkkä

Lisäaineeton. Gluteeniton. Maidoton. Laktoositon. Vegaaninen.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.