Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

LIFE DRINK 227g TERRANOVA

erittäin ravitseva ja kokonaisvaltainen

36,90 
162,56  /Kg

Life Drink sisältää: Runsaasti kasviproteiineja – Luomulaatuisia ja tuorepakastekuivattuja kasvi- ja marjajauheita – Siitake- ja reishisienijauheita – Ruuansulatusentsyymejä – Maitohappobakteereita –Rasvahappoja – Prebioottisia kuituja

Terranovan Life Drink on syntynyt pitkän suunnittelutyön tuloksena. Asiantuntijatiimi kävi läpi satoja tieteellisiä tutkimuksia ja kokemusperäistä tietoa kasvien ainesosien yksittäisistä ja yhteisvaikutuksista ihmisen aineenvaihdunnassa. Life Drink on palkittu ja tunnustettu kansainvälisesti ja se on saanut mm parhaan terveystuotteen palkinnon.

Terranova Life Drink on erittäin kokonaisvaltaisesti ravitseva ravintojauhe, joka ei sisällä pelkästään viherjauheita, vaan myös suolistoa tukevia entsyymejä ja probiootteja, sekä kasviproteiineja ja rasvahappoja. Se ylläpitää luonnollisesti ja kokonaisvaltaisesti terveyttä ja täydentää päivittäistä ravitsemusta. Life Drink on neutraalin makuinen ja helppokäyttöinen – jauhe sekoittuu helposti veteen ja sen voi lisätä myös vaikka smoothien ja tuorepuuron sekaan.

Tuote on 100 % lisäaineeton, makeuttamaton ja vegaaninen.

LISÄTIETOA TERRANOVA LIFE DRINK -JAUHEEN AINESOSISTA

TASAPAINOITETTU KASVIPROTEIINISEKOITUS
Tuotteen sisältämä aminohappokoostumus on paras mahdollinen sisältäen sekä herne- että riisiproteiinia

RIISINLESEJAUHE
Stabiloitu riisinlese sisältää lukuisia hyödyllisiä yhdisteitä, kuten betaglukaaneja, tokotrienoleja, fytosteroleja, vitamiineja, hivenaineita, karotenoideja, ubikinonia, alfalipoiinihappoa ja monia muita yhdisteitä.

LEVÄJAUHEET
Spirulina- ja klorellajauheet sisältävät runsaasti klorofylliä, karotenoideja, helposti sulavia proteiineja, entsyymejä, vitamiineja ja hivenaineita.

VIHERJAUHEET
Tuorepakastusmenetelmällä valmistetut kasvijauheet sisältävät lukuisia hyödyllisiä yhdisteitä, kuten sulforafaania, indoli-3-karbinolia, glukosinolaatteja, karotenoideja, klorofylliä, entsyymejä, vitamiineja ja hivenaineita.

MARJAJAUHEET
Kaikki tuorepakastekuivatut marjajauheet on valittu runsaiden flavonoidi ja karotenoidi-pitoisuuksien vuoksi. Eriväriset marjat sisältävät toisiaan täydentäviä väripigmenttejä: sinisiä, violetteja, oransseja ja keltaisia (esim. antosyaniineja, proantosyanidiineja, katekiineja, kversetiiniä, kamferoleja, luteiinia, lykopeenia, kseaksantiinia ja beettakaroteenia).

OMEGA 3, 6, 9 RASVAHAPOT
Life Drink sisältää omega-3, 6 ja 9 rasvahappoja parhaassa 2:1:1-suhteessa. Niitä saadaan pellavansiemenöljystä, purasruohoöljystä ja oliiviöljystä.

SIENIJAUHEET
Reishi-sieni sisältää runsaasti betaglukaaneja ja polysakkarideja. Shiitakesieni sisältää betaglukaanien ryhmään kuuluvia lentinaaneja.

MAITOHAPPOBAKTEERIT JA PREBIOOTIT
Maitohappobakteerit ovat erittäin elinkykyisiä ja kestävät hyvin mahahappoja. Tuotteeseen lisätyt arabinogalaktaani ja stabiloitu riisinlese ovat hyviä maitohappobakteereiden kasvualustoja.

RUUANSULATUSENTSYYMIT
Life Drink-valmisteen entsyymit ovat stabiileja ja toimivia laajalla pH-alueella koko ruoansulatuskanavassa. Entsyymiyhdistelmää ei ole suunniteltu pilkkomaan pelkästään proteiineja, tärkkelystä ja rasvoja vaan myös vaikeasti sulavia oligosakkarideja (esim. raffinoosi) ja disakkarideja, kuten laktoosia ja sakkaroosia. Entsyymiyhdistelmän vaikutusta on tehostettu inkiväärin juurella.

Paino 0,227 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Vuorokausiannos

sekoita annoskauhallinen (n. 12g) päivässä esimerkiksi smoothieen, veteen tai mehuun.

1 Annoskauhallinen sisältää:

PROTEIINISEKOITUS 6,25 g
Herneproteiini (proteiinipitoisuus 2,5 g) 3,13 g Riisiproteiini (proteiinipitoisuus 2,5 g) 3,13 g
RIISINLESE 4,25 g Stabiloitu liukoinen riisinlese 4,25 g
LEVÄJAUHE 600 mg
Spirulina500 mg Klorella (pilkottu soluseinä) 100 mg
TUOREPAKASTEKUIVATUT LUOMUVIHERJAUHEET300 mg
Vehnänorasmehu (luomu, tuorepakastekuivattu) 50 mg Nokkosenlehti (luomu, tuorepakastekuivattu) 50 mg Lehtikaali (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg Vesikrassi (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg Voikukanlehti (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg Pinaatti (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg Persiljan lehti (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg Korianterin lehti (luomu, tuorepakastekuivattu)25 mg Parsakaalin idut (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg Punajuuren mehu ja lehdet (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg TUOREPAKASTEKUIVATUT MARJAT 300 mg
Aronian marja (luomu, tuorepakastekuivattu) 50 mg Tyrnin marja ja lehti (tuorepakastekuivattu) 50 mg Acaimarja (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg Mustikka (tuorepakastekuivattu) 25 mg Karhunvatukka (tuorepakastekuivattu) 25 mg Mustavadelma (tuorepakastekuivattu) 25 mg Karpalo (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg Mustaselja (tuorepakastekuivattu) 25 mg Montmorency kirsikka (tuorepakastekuivattu) 25 mg Mansikka (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg
OMEGA 3,6,9 ÖLJYSEKOITUS 2:1:1150 mg
Pellavansiemen öljyjauhe 65,4 mg Purasruohon öljyjauhe 49,2 mg Oliiviöljyjauhe 35,4 mg TUOREPAKASTEKUIVATUT LUOMUSIENIJAUHEET75 mg
Shiitake (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg Reishi (luomu, tuorepakastekuivattu) 50 mg
LIFE DRINK RUOANSULATUSSEKOITUS75 mg
MAITOHAPPOBAKTEEREJA 20 mg
Lactobacillus plantarum 106,3 milj. Lactobasillus casei 85,1 milj. Lactobacillus rhamnosus 74,5 milj. Lactobacillus acidophilus 53,2 milj. Bifidobacterium lactis 53,2 milj.
PREBIOOTTEJA20 mg
Lehtikuusen arabinogalaktaani20 mg
RUOANSULATUSENTSYYMEJÄ20 mg
Proteaasi (A. oryzae) 6,9 mg Amylaasi(A.oryzae) 4,23 mg Laktaasi (A.oryzae) 1,83 mg Glukoamylaasi (A.niger) 1,83 mg Alfagalaktosidaasi (A. Niger) 1,71 mg Proteaasi (A. niger) 1,71 mg Invertaasi (S. Cerevisiae) 0,83 mg Lipaasi (C.ugosa) 0,48 mg Glukoamylaasi (R.oryzae) 0,28 mg Lipaasi (A.nigerI0,04 mg Lipaasi (R.oryzae)0,04 mg Inkiväärin juuri (luomu, tuorepakastekuivattu)15 mg

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa terveellistä ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa.

Ainesosat

Herneproteiini, Riisiproteiini, Stabiloitu liukoinen riisinlese, Spirulina, Klorella, 
Vehnänorasmehu (luomu, tuorepakastekuivattu), Nokkosenlehti (luomu, tuorepakastekuivattu), Lehtikaali (luomu, tuorepakastekuivattu), Vesikrassi (luomu, tuorepakastekuivattu), Voikukanlehti (luomu, tuorepakastekuivattu), Pinaatti (luomu, tuorepakastekuivattu), Persiljan lehti (luomu, tuorepakastekuivattu), Korianterin lehti (luomu, tuorepakastekuivattu), Parsakaalin idut (luomu, tuorepakastekuivattu),  Punajuuren mehu ja lehdet (luomu, tuorepakastekuivattu), Aronian marja (luomu, tuorepakastekuivattu), Tyrnin marja ja lehti (tuorepakastekuivattu), Acaimarja (luomu, tuorepakastekuivattu), Mustikka (tuorepakastekuivattu),  Karhunvatukka (tuorepakastekuivattu), Mustavadelma (tuorepakastekuivattu), Karpalo (luomu, tuorepakastekuivattu), Mustaselja (tuorepakastekuivattu), Montmorency kirsikka (tuorepakastekuivattu),  Mansikka (luomu, tuorepakastekuivattu), Pellavansiemen öljyjauhe, Purasruohon öljyjauhe, Oliiviöljyjauhe, 
Shiitake (luomu, tuorepakastekuivattu), Reishi (luomu, tuorepakastekuivattu),
Lactobacillus plantarum 106,3 milj. Lactobasillus casei 85,1 milj. Lactobacillus rhamnosus 74,5 milj. Lactobacillus acidophilus 53,2 milj. Bifidobacterium lactis 53,2 milj., 
Lehtikuusen arabinogalaktaani
RUOANSULATUSENTSYYMEJÄ20 mg
Proteaasi (A. oryzae) 6,9 mg Amylaasi(A.oryzae) 4,23 mg Laktaasi (A.oryzae) 1,83 mg Glukoamylaasi (A.niger) 1,83 mg Alfagalaktosidaasi (A. Niger) 1,71 mg Proteaasi (A. niger) 1,71 mg Invertaasi (S. Cerevisiae) 0,83 mg Lipaasi (C.ugosa) 0,48 mg Glukoamylaasi (R.oryzae) 0,28 mg Lipaasi (A.nigerI0,04 mg Lipaasi (R.oryzae)0,04 mg, Inkiväärin juuri (luomu, tuorepakastekuivattu)

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE. SISÄLTÄÄ JÄÄMIÄ SOIJASTA.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.