Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

LION'S MANE ORGANIC 60KAPS MUSHROOMS 4 LIFE

parantaa muistia ja keskittymiskykyä!

27,90 
930,00  /Kg

Varasto loppu

Lion’s Mane (Hericium erinaceus) eli siiliorakas kasvaa alkuperäisenä pääasiassa Itä-Aasiassa. Tiibetin alueen ihmiset ovat jo pitkään käyttäneet Lion’s Manea meditoinnin yhteydessä kirkastamaan ajatuksiaan.

Lion’s Mane:lla on keskittymiskykyä ja muistia parantavia vaikutuksia. Se myös kohentaa mielialaa. Sopii erityisesti opiskelun tueksi sekä tarkkuutta ja keskittymiskykyä vaativissa töissä.

Lion’s mane sisältää hericenones ja erinacines ryhmän komponentteja, jotka yhdessä stimuloivat hermoston kasvua ja uusiutumista. Se aktivoi nerve growth factorin (NGF) toimintaa, joka suojelee aivojen ja kehon hermoja iän mukanaan tuomia sairauksia vastaan.

Mushrooms 4 Life:n Lion’s mane on kasvatettu tummaa luomuriisiä kasvualustana käyttäen, luontoon nähden bioidenttisissä olosuhteissa. Kapselit ovat helppo vaihtoehto jauheelle. Kätevä ottaa mukaan ja ottaa missä vain! Kapselin voi myös aukaista ja kaataa mihin tahansa kylmän juoman sekaan.

Paino 0,030 kg

Vuorokausiannos

2 kapselia 1-3 kertaa päivässä.

Luomu Lion’s Manea (Hericium erinaceus) 850 mg
Biomassa, joka sisältää sienirihmastoa ja nuoria itiöemiä.
Puhtaita, kypsyneitä itiöemiä 150mg

Suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat

Luomu lion’s mane, kasviperäinen kapseli (hydroksipropyyli-metyyliselluloosa).

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.