Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

LIVING MULTINUTRIENT COMPLEX 50KAPS TERRANOVA

lisäaineeton monivitamiini

23,90 
770,97  /Kg

Terranova Living Multinutrient Complex on huippulaadukas ja hyvin imeytyvä monivitamiiniravintolisä

Sisältää vitamiinien lisäksi myös kaikkia välttämättömiä hivenaineita ja mineraaleja, kuten sinkkiä, seleeniä, kuparia, kromia, rautaa ja magnesiumia aktiivisessa ja hyvin imeytyvässä muodossa.

Vitamiinien ja hivenaineiden imeytymistä tehostavat Magnifood Complexin yrttien, kasvien ja marjojen tehoaineet. Suurin osa Magnifoodin ainesosista ovat luomulaatuisia ja PhytoFRESH-tuorepakastekuivaus takaa sen, että kaikki kasvien ravintoaineet ovat tallessa.

Täysin lisäaineeton ja täyteaineeton, vegaaninen kapseli!

MAGNIFOOD COMPLEX SISÄLTÄÄ MM.

 • Spirulinaa joka on yksi luonnon rikkaimpia kasvipigmenttien (klorofylli, karotenoidit, fykosyaniini) lähteitä. Se sisältää yli 55 % hyvin pilkkoutuvia proteiineja, vitamiineja, hivenaineita, rasvahappoja ja tehokkaita antioksidantteja
 • Ohranorasta joka sisältää runsaasti klorofylliä ja karotenoidipigmenttejä, hyvin sulavia proteiineja (noin 30 %), kuituja, vitamiineja, hivenaineita ja useita tärkeitä entsyymejä
 • Stabiloitu riisinlesettä (SRL) – SRL sisältää runsaasti E-vitamiinia (tokoferolit ja tokotrienolit), B-ryhmän vitamiineja, kuituja, välttämättömiä rasvahappoja, hivenaineita ja yli 100 erilaista antioksidanttia, kuten alfalipoiinihappoa, koentsyymi Q10, karotenoideja ja SOD-entsyymiä
 • Tyrnin marjaa ja lehteä jotka ovat yksi parhaimmista E-vitamiinin lähteistä sekä sisältävät runsaasti C-vitamiinia ja erilaisia kasvispigmenttejä (flavonoideja ja karotenoideja). Tyrni sisältää myös harvinaista omega-7 -rasvahappoa, jolla voi olla terapeuttisia vaikutuksia muun muassa ihon terveydelle.
 • Acaimarjaa jonka ORAC-indeksi (kyky kaapata vapaita happiradikaaleja) on huomattavasti korkeampi kuin monilla muilla marjoilla.  Se sisältää myös runsaasti E-vitamiinia, antosyaniini-flavonoideja, koentsyymi Q10 ja lukuisia muita antioksidantteja. Acaimarjassa on myös suuria määriä kuituja ja rasvahappoja.
 • Sinimailasta joka sisältää klorofylliä ja karotenoideja, vitamiineja (erityisesti K-vitamiinia), hivenaineita, kuituja, proteiineja, isoflavoneja ja steroleja.
 • Voikukan lehteä joka on yksi ravintorikkaimpia kasveja luonnossa. Se sisältää runsaasti vitamiineja, hivenaineita, karotenoideja ja lukuisia terveydelle hyödyllisiä fytoravinteita.
 • Nokkosen lehteä joka on erinomainen vitamiinien ja hivenaineiden lähde. Se sisältää erityisesti kalsiumia, magnesiumia, booria ja rautaa.
 • Kurkumajuurta joka sisältää runsaasti erilaisia mikroravinteita. Kurkuman sisältämät kurkuminoideilla on mahdollisia antioksidanttisia ja anti-inflammatorisia vaikutuksia.
 • Vehnänorasmehua joka sisältää runsaasti klorofylliä, karotenoideja, vitamiineja ja hivenaineita. Erityisen paljon se sisältää elimistöä suojelevia entsyymejä, kuten superoksidi-dismutaasia (SOD).
 • Vihreää teelehteä joka sisältää runsaasti mangaania hyödyllisiä polyfenoleja.
 • Vesikrassia joka sisältää erityisesti karotenoideja, flavonoideja, glukosinolaatteja (jotka muutetaan isotiosyanaateiksi), betakaroteenia, C-vitamiinia, foolihappoa, K-vitamiinia, kalsiumia ja rautaa.
 • Lehtikaalia joka on hyvä karotenoidien ja tärkeiden rikkipitoisten antioksidanttien lähde.
 • Granaattiomenan siementä joka sisältää erityisen paljon antioksidanttiyhdisteitä, kuten punikalagiineja, antosyanosideja, katekiineja ja karotenoideja, joilla on erityisen korkea ORAC-indeksi.
 • Karhunvatukkaa jonka ORAC-indeksi on erityisen korkea. Se sisältää runsaasti antosyaniini flavonoideja ja lisäksi tärkeitä karotenoideja (kseaksantiini, luteiini, betakaroteeni ja kryptoksantiini).
 • Mustavadelmaa jonka ORAC-indeksi on erittäin korkea. Sen sisältämät antioksidanttiflavonoidit ja karotenoidit ovat erityisen tehokkaita. Marjoissa on myös runsaasti luteiinia ja alfa-karoteenia.

Saatavilla myös riittoisassa 100 kapselin pakkauksessa: LIVING MULTINUTRIENT COMPLEX 100KAPS TERRANOVA

 

Paino 0,031 kg

Vuorokausiannos

1-3 kapselia päivässä aterian yhteydessä.

Sisältää:

MAGNIFOOD COMPLEX 900 mg
Spirulina 200 mg
Ohranorasjauhe 150 mg
Stabiloitu riisinlese 100 mg
Tyrnin marja ja lehti (tuorepakastekuivattu) 50 mg
Acaimarja (luomu, tuorepakastekuivattu) 50 mg
Sinimailanen (luomu, tuorepakastekuivattu) 50 mg
Voikukanlehti (luomu, tuorepakastekuivattu) 50 mg
Nokkosenlehti (luomu, tuorepakastekuivattu) 50 mg
Kurkumajuuri (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg
Vehnänorasmehu (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg
Vihreä teelehti 25 mg
Vesikrassi (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg
Lehtikaali (luomu, tuorepakastekuivattu) 25 mg
Granaattiomenan siemen 25 mg
Karhunvatukka (tuorepakastekuivattu) 25 mg
Mustavadelma (tuorepakastekuivattu) 25 mg
C-vitamiini (kalsium-magnesium-sinkkiaskorbaatti) 250 mg, 313*
E-vitamiini (d-alfa tokoferolisukkinaatti) 101 µg, 841*
Kalsium (karbonaatti, sitraatti, askorbaatti) 50 mg
Magnesium (oksidi, sitraatti, askorbaatti) 25 mg
B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi) 25 mg, 1786*
B5-vitamiini (kalsiumpantotenaatti) 25 mg, 417*
B1-vitamiini (tiamiinimononitraatti) 20 mg, 1818*
B2-vitamiini (riboflaviini) 20 mg, 1429*
B3-vitamiini (nikotiiniamidi) 20 mg, 125*
Inositoli 15 mg
Koliini (bitartraatti, TRAACS™**) 15 mg
Sitrusbioflavonoideja 15 mg
Sinkki (askorbaatti) 10 mg, 100*
Lehtikuusen arabinogalaktaani 5,5 mg
Luonnon betakaroteeni 4 mg
Alfalipoiinihappo 2 mg
Mangaani (bisglysinaatti, TRAACS™**) 1,5 mg, 75*
Rauta (bisglysinaatti, TRAACS™**) 1,5 mg
Kupari (glukonaatti) 1,25 mg, 125*
Boori (natriumboraatti) 1 mg
Luteiini 1 mg
Lykopeeni (tomaatti) 1 mg
A-vitamiini (palmitaatti) 751 µg, 94*
Folaatti (kalsium L-metyylifolaatti) 200 µg, 100*
Jodi (kaliumjodidi) 150 µg, 100*
Biotiini 100 µg, 200*
Kromi (pikolinaatti) 50 µg, 125*
Seleeni (selenometioniini) 50 µg, 91*
B12-vitamiini (metyylikobalamiini) 50 µg, 2000*
K1-vitamiini (fytonafioni) 10 µg
D3-vitamiini (Vitashine kasviperäinen kolekalsiferoli) 5 µg, 100*

* vuorokautisen saannin vertailuarvosta (% RI)

** TRAACS™-merkityt ainesosat ovat vatsaystävällisiä, aminohappokelatoituja ja hyvin imeytyviä bisglysinaattimuotoisia mineraaleja

Ainesosat

Spirulina, ohranorasjauhe, stabiloitu riisinlese, tyrnin marja ja lehti (tuorepakastettu), acaimarja (luomu, tuorepakastettu), sinimailanen (luomu, tuorepakastettu), voikukanlehti (luomu, tuorepakastettu), nokkosenlehti (luomu, tuorepakastettu), kurkumajuuri (luomu, tuorepakastettu), vehnänorasmehu (luomu, tuorepakastettu), vihreä teelehti, vesikrassi (luomu, tuorepakastettu), lehtikaali (luomu, tuorepakastettu), granaattiomenansiemen, karhunvatukka (tuorepakastettu), mustavadelma (tuorepakastettu), C-vitamiini (kalsium-magnesium-sinkkiaskorbaatti), E-vitamiini (d-alfa tokoferolisukkinaatti), Kalsium (karbonaatti, sitraatti, askorbaatti), Magnesium (oksidi, sitraatti, askorbaatti), B6-vitamiini (pyridoksiinihydrokloridi), B5-vitamiini (kalsiumpantotenaatti), B1-vitamiini (tiamiinimononitraatti, B2-vitamiini (riboflaviini), B3-vitamiini (nikotiiniamidi), inositoli, koliini (bitartraatti, TRAACS™**), Sitrusbioflavonoideja, Sinkki (askorbaatti), Lehtikuusen arabinogalaktaani, luonnon beetakaroteeni, alfalipoiinihappo, Mangaani (bisglysinaatti, TRAACS™**), Rauta (bisglysinaatti, TRAACS™**), Kupari (glukonaatti), Boori (natriumboraatti), luteiini, lykopeeni (tomaatti), A-vitamiini (palmitaatti), Folaatti (kalsium L-metyylifolaatti), Jodi (kaliumjodidi), biotiini, Kromi (pikolinaatti), seleeni (seleenimetioniini), B12-vitamiini (metyylikobalamiini), K1-vitamiini (fytonafioni), D3-vitamiini (Vitashine kasviperäinen kolekalsiferoli)

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, GLUTEENIA, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.