Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Luomu kurkuma 400mg 90 kaps Viridian

maksalle, vastustuskyvylle

23,90 
531,11  /Kg

Varasto loppu

Luomu kurkuma kasvikapselissa

Kurkumalla on pitkä historia sekä intialaisessa ayurvedassa että kiinalaisessa tietämyksessä. Sitä arvostetaan maksaa ja hengitysteitä hellivänä ja vastustuskykyä vahvistavana kasvina. Nyt kurkuma kiinnostaa jo maailmanlaajuisesti: Kurkumalla tehtiin pelkästään vuosina 2000-2013 yli 5000 erilaista tieteellistä tutkimusta. Kurkumaa on tutkittu maksan, hengitysteiden ja hermoston hyvinvointia edistävien vaikutusten osalta.

Saatavana myös pienemmässä 30 kappaleen pakkauksessa: Viridian Luomu kurkuma 400mg 30 kaps

 

VASTUULLINEN VIRIDIAN
Ydinarvoina puhtaus, eettisyys ja ekologisuus

Viridian on luonnollisia, turvallisia ja tehokkaita ravintolisiä tuottava ja kehittävä perheyritys. Se valmistaa hyvällä sydämellä mahdollisimman puhtaita tuotteita, jotka ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle.

Eettisyys on alusta loppuun tärkeässä roolissa koko yrityksen toiminnassa. Tuotteiden voitoista lahjoitetaan varoja hyväntekeväisyyteen mm. eläinten, lasten ja ympäristön parhaaksi.

Mitkään Viridian-tuotteiden ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa. Valtaosa näistä luontaistuotteista on vegaanisia. Siksi Viridian-ravintolisä on turvallinen ja laadukas valinta, joka sopii useimmille.

 

Paino 0,045 kg

Vuorokausiannos

1-3 kapselia päivässä ruokailun yhteydessä.

Sisältää:
Luomu kurkuman juurijauhe 400-1200 mg

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ei suositella raskaana oleville.

 

Ainesosat

Luomu kurkuman juurijauhe, hyrdroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori).

Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Tuote ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.

 

 

 

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.