Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Luonkos Primal Metsämikrobivoide 60ml

Vahvista luontoyhteyttä!

27,90 
930,00  /Kg

LUONKOS Uutuus; Monikäyttövoide metsämikrobeilla!

  • sopii eri ihotyypeille ja koko perheelle
  • täysin vedetön ja säilöntäaineeton
  • erinomainen kuivalle iholle

Primalin silkkisen pehmeä koostumus sopii erityisen hyvin kuivalle iholle; esimerkiksi rohtuneille huulille, poskille, halkeileville kynsinauhoille, kuiville käsille ja kantapäille. Primal hellii myös erityisesti atooppista ihoa. Täydellinen ihoapu suomalaiseen syksyyn ja talveen!

Uutuuden laadukkaat öljyt sekä kasvivoit ravitsevat ihoa tehden siitä pehmeän ja joustavan. Mehiläisvaha luo iholle ohuen luonnollisen kalvon, joka suojaa ihoa tehokkaasti ulkoisilta rasituksilta sekä vähentää liiallisen kosteuden haihtumista iholta. Reconnecting Nature™ metsämikrobiuute vahvistaa luontoyhteyttä ja vahvistaa mikrobiomia.

Huom! Tuote ei ole vegaaninen. Sisältää mustan mehiläisen luomu vahaa.
(Halu tukea tämän uhanalaisen mehiläiskannan elvytyshanketta)

 

LUONKOS, RAKKAUDELLA KÄSINTEHTYÄ NAANTALISSA

Luonkos sitoutuu luomaan tuotteita vain parhaista ja hyvää tekevistä raaka-aineista. Luonkos on mukana inspioimassa muutosta ja olla edellekävijä vastuullisuudessa ja arvopohjaisena yrityksenä. Mottona: “Parasta iholle, parasta luonnolle”.

Luonkosin kotikaupungissa, Naantalissa, on vuosisatoja sitten kukoistanut naisten, luonnon ja hyvinvoinnin yhteys. Birgittalaisluostarin pihat täyttyivät naisten runsaista, tuoksuvista yrttitarhoista, joista haettiin ratkaisut hyvinvointiin, terveyteen ja kauneuteen. Näiden samojen birgittalaisnaisten jalanjäljillä lähdettiin etsimään vastauksia siihen, miten kauneutta ja hyvinvointia voidaan lisätä tehokkaasti, mutta yksinkertaisemmin sekä luontoa kunnioittaen.

Ratkaisut löytyivät niin luonnosta ammentavasta perimätiedosta kuin nykyaikaisesta tieteellisestä ymmärryksestäkin. Lopputulos tiivistyi mehiläiskennon muotoisiin paketteihin, joista jokaisesta löytyy kaikki, mitä ihosi tarvitsee.

Paino 0,030 kg

Vuorokausiannos

Ainesosat

Helianthus annuus (Sunflower) seed oil*, Prunus dulcis (Sweet almond) oil*, Cera flava (Beeswax)*,
Theobroma cacao (Cacao) butter*, Humus extract

*luomulaatuinen

Huom! Tuote ei ole vegaaninen. Sisältää mustan mehiläisen luomu vahaa.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.