Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Maarianohdake Luomu 150 kaps Viridian

Puhdasta luomulaatua

35,90 
478,67  /Kg

Varasto loppu

Maarianohdakkeella on takanaan pitkä historia rohdoskasvina, ja sitä on tutkittu paljon myös tieteellisesti. Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto valitsi vuoden 2017 rohdoskasviksi maarianohdakkeen.

Vegaaninen.

Saatavana myös pienemmässä 30 kappaleen pakkauksessa: Maarianohdake Luomu 30 kaps Viridian

VASTUULLINEN VIRIDIAN
Ydinarvoina puhtaus, eettisyys ja ekologisuus

Viridian on luonnollisia, turvallisia ja tehokkaita ravintolisiä tuottava ja kehittävä perheyritys. Se valmistaa hyvällä sydämellä mahdollisimman puhtaita tuotteita, jotka ovat hyväksi sinulle ja ympäristölle.

Eettisyys on alusta loppuun tärkeässä roolissa koko yrityksen toiminnassa. Tuotteiden voitoista lahjoitetaan varoja hyväntekeväisyyteen mm. eläinten, lasten ja ympäristön parhaaksi.

Mitkään Viridian-tuotteiden ainesosat eivät ole muuntogeenisiä tai säteilytettyjä, vaan 100 % aktiivisia ilman minkäänlaisia lisäaineita, sokereita, väriaineita tai keinotekoisia aromeja. Vaikuttavat aineet ovat mahdollisimman luonnollisessa ja imeytyvässä muodossa. Valtaosa näistä luontaistuotteista on vegaanisia. Siksi Viridian-ravintolisä on turvallinen ja laadukas valinta, joka sopii useimmille.

Paino 0,075 kg

Vuorokausiannos

1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat

Maarianohdakkeensiemenjauhe, hydroksipropyylimetyyliselluloosa (kapselin kuori).

Vastuullista luomua FI-EKO-201.

Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Tuote ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita.

 

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.