Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

MAGNESIUM 100MG COMPLEX 50KAPS TERRANOVA

rentouttaa ja tukee levollista unta

21,50 
477,78  /Kg

Magnesium on elintärkeä mineraali, joka on tärkeä mm. sydämen terveydelle, hermostolle, luustolle, lihaksistolle sekä energia-aineenvaihdunnalle.

Magnesiumbisglysinaatti sopii heille, joilla on alhaiset vatsahapot sillä se on erittäin bioaktiivinen ja tehokkaasti imeytyvä. Tässä muodossa magnesium on sitoutunut glysiini-aminohappoon (glysiiniä suhteessa 2:1 magnesiumiin). Suurinakaan annoksina nautittuna ei ärsytä vatsaa, joten sopii herkkävatsaisille. Lisäksi glysiini-aminohappo on rauhoittava, joten tämä muoto sopii erityisen hyvin ilta-aikaan nautittavaksi.

Tuotteen sisältämän Magnifood Complexin yrtit ja kasvit, kuten riisinlese, kauransiemen, nokkosenlehti ja kurpitsansiemen, tehostavat magnesiumin imeytymistä, aineenvaihduntaa ja sen biologista hyväksikäytettävyyttä elimistössä. Lisäksi ne sisältävät luontaisesti runsaasti magnesiumia.

  • bisglysinaattimuotoinen ja vatsaystävällinen magnesiumjauhe.
  • inositoli tuotteessa toimii yhdessä magnesiumin kanssa auttaen rauhoittamaan hermostoa.
  • riisinlese sisältää mm. elimistöllemme tärkeitä hivenaineita ja vitamiineja sekä karotenoideja ja betaglukaaneja
  • vihreä kauransiemen rauhoittaa ja tukee hermostoa
  • mukana luontaisesti ravintorikkaat ja magnesiumpitoiset nokkonen ja kurpitsansiemen, jotka sisältävät lisäksi muita tärkeitä kivennäisaineita kuten kaliumia, kalsiumia, rautaa ja sinkkiä
Paino 0,045 kg

Vuorokausiannos

2-4 kapselia päivässä aterian yhteydessä

Sisältää:
MAGNIFOOD COMPLEX 550-1100 mg
Stabiloitu riisinlese 200-400 mg
Vihreän kauransiemen (tuorepakastekuivattu, luomu) 150-300 mg
Nokkosenlehti 100-200 mg
Kurpitsansiemen 100-200 mg
Pyridoksaali-5-fosfaatti (P-5-P) 1-2 mg, 71-143*
Magnesium (bisglysinaatti, TRAACS™**) 200 -400 mg, 53-107*
* vuorokautisen saannin vertailuarvosta (% RI)
** TRAACS™-merkityt ainesosat ovat vatsaystävällisiä, aminohappokelatoituja ja hyvin imeytyviä bisglysinaattimuotoisia mineraaleja.

 

Ainesosat

Stabiloitu riisinlese, Vihreä kauran siemen (luomu, tuorepakastekuivattu), Nokkosenlehti (luomu, tuorepakastekuivattu), Kurpitsansiemenjauhe, Kuorilo (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), Magnesium (bisglysinaatti), P-5-P (Pyridoksaali-5-fosfaatti)

 

EI SISÄLLÄ LISÄAINEITA TAI SÄILÖNTÄAINEITA, VEHNÄÄ, SOIJAA, HIIVAA, MAIDON AINESOSIA TAI SOKERIA. SOPII KASVISSYÖJILLE JA VEGAANEILLE. (Huom! Vihreä kauransiemen voi sisältää erittäin pieniä määriä gluteenia.)

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.