Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

MAGNESIUMSITRAATTI 120TABL Terveyskaista

hyvin imeytyvä magnesiumin muoto

12,00 
90,91  /Kg

AKTIIVISELLE LIIKKUJALLE, LIHASKRAMPPEIHIN

Liikkuminen ja nesteiden nauttiminen lisää mineraalien kuten magnesiumin tarvetta. Magnesiumsitraatti on nopeasti imeytyvä magnesiumin muoto. Yhdessä tabletissa on 350 mg magnesiumia elimistölle helposti hyväksi käytettävässä muodossa. Sen käyttö on paikallaan, kun tarvitaan nopeaa magnesium-varaston täydentämistä. Magnesiumia pitää saada riittävästi joka päivä, sillä sitä poistuu kehosta virtsan ja hien mukana.

Hyväksi hermostolle ja sydämelle. Ehkäisee suonenvetoa ja lihaskramppeja. Mikäli päivittäinen ravinto ei sisällä tarvetta vastaavaa määrää magnesiumia, kannattaa sitä täydentää Terveyskaistan kotimaisilla magnesium- valmisteilla. Kotimainen avainlipputuote.

Paino 0,132 kg

Vuorokausiannos

2 tabl. päivässä.

Päiväannos sisältää magnesiumia 375 mg.

Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja

Ainesosat

Magnesiumsitraatti, täyteaineet ( mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), magnesiumoksidi, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuola, piidioksidi).

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.