Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

Mänty (Scotch Pine) Luomu Eteerinen Öljy 8ml

Metsäistä rauhaa ja energiaa

16,90 
2 112,50  /Kg

MÄNTY SCOTCH PINE LUOMU ETEERINEN ÖLJY TUO KODIN LÄMPÖÄ, NOSTAA MIELIALAA JA RENTOUTTAA
Täysin puhdas, luonnollinen ja luomu eteerinen öljy vehreästä Portugalista!

Scotch pine tuo lämpöä, maanläheisyyttä ja vahvistaa turvallisuuden tunnetta
Vahvaa metsäisyyttä ja jykevää viisaan havupuun energiaa; scotch pine on omiaan tuomaan rauhaa ja läsnäoloa, lisäämään turvaa ja lämmön tunnetta kodin energioihin. Tuoksu on raikas, metsäinen ja havumainen. Voit lisätä eteeristä öljyä diffuuseriin, tiputtaa muutaman tipan tyynyliinalle tai käyttää ihonhoidossa laimennettuna puhtaaseen tuoksuttomaan öljyyn (kuten jojoba-, manteli- tai arganöljy) tuomaan hyvää oloa ja hehkua ihollesi.

Luomu Sylvester (Scotch) Pine -öljy saadaan suurista jopa 40m korkeiksi kasvavista männyistä. Eteerinen öljy uutetaan puista Ranskassa, jossa ne kasvavat luonnollisena lajikkeena.


BIO SCENTS

Bio Scents -orgaaniset eteeriset öljyt ovat täysin puhtaita uutteita luonnonmukaisesti viljellyistä kasveista. Öljyt uutetaan mekaanisesti, kuten kylmäpuristamalla ja höyrytislauksella. Ne ovat hyvin monipuolisia ja niitä voidaan käyttää kosmeettisena ainesosana, kotisi luonnolliseen tuoksuympäristön luomiseen, tee-se-itse-siivoustuotteissa ja monessa muussa. Luomueteeriset öljymme sopivat käytettäväksi minkä tahansa diffuusorin kanssa.

Luomueteeriset öljyt on pakattu lasipulloihin, joissa on puinen korkki, jotta ne olisivat mahdollisimman muovittomia. Niissä on pieni tiputin/tulppa, joka auttaa suojaamaan öljyä ja varmistaa, että öljy ei imeydy puiseen korkkiin.


ETEERISTEN ÖLJYJEN TAUSTAA
Aromaattiset kasvit ovat olleet yrtti- ja kasviperäisten lääkkeiden ja lääkkeiden perustana tuhansia vuosia. Itse asiassa ne ovat tämän päivän lääkkeiden juuret. Vielä tänä päivänä lääkkeiden ytimessä ja “juuressa” on käytetty aromaattisia kasveja.

Paino 0,008 kg

Vuorokausiannos

Vain ulkoiseen käyttöön.

Ainesosat

100% luomu scotch pine (Pinus Sylvestris L. )

Huom!
Älä käytä laimentamattomana iholla. Älä käytä vaurioituneelle tai ärtyneelle iholle. Jos olet raskaana ja sinulla on jokin sairaus, kysy lääkäriltä neuvoa ennen käyttöä. Eteeriset öljyt on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön. Vältä kontaktia silmiin.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.