Herkullinen Medjool-taateli
Medjool on erityisen arvostettu taatelilajike sen erityisen herkullisen maun ja ainutlaatuisen pehmeyden ja mehevän koostumuksensa vuoksi.
Taatelit ovat perinteisesti Lähi-Idässä yleisesti käytetty hedelmä, ja ne ovat levinneet monikäyttöisyytensä vuoksi myös muihin maailman keittiöihin. Taatelit tunnetaan yhtenä maailman makeimmista hedelmistä, ja niitä käytetään ruoanlaitossa, leivonnassa, patukoissa ja välipaloissa.
Medjool-taateli sopii makeuttajaksi leivonnaisiin ja jälkiruokiin. Erityisen hyvin medjool-taatelit sopivat osaksi raakakakkuja ja muita vegaanisia leivonnaisia ja välipaloja. Taateleita voi paloitella osaksi granolaa tai vanukasta, ja taateleista voi valmistaa herkullista, täyteläistä hilloa. Medjool-taatelit sopivat erinomaisesti myös sellaisenaan naposteluun.