Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

MUSTAKUMINAÖLJY LUOMU 200ML Viridian

antibakteerinen

33,50 
167,50  /Kg

Mustakuminaöljy sisäiseen ja ulkoiseen käyttöön

Viridianin laadukas mustakuminaöljy on sertifioitua luomua ja parasta laadultaan. Öljy on kylmäpuristettu ja pullotettu Egyptissä, josta saadaan arvokkainta mustakuminaöljyä.

Mustakuminaöljyä on käytetty jo yli 2000 vuotta monissa kulttuureissa eri puolilla maailmaa sekä ruuaksi että terveyteen ja yleiseen hyvinvointiin. Öljyn juuret ovat Länsi-Aasiassa. Yrtti kasvaa n. 60 senttiä korkeaksi ja sillä on valkoiset kukat.

Viridian Luomu mustakuminaöljy on tehty egyptiläisestä kasvista. Öljy on kylmäpuristettu ja pullotettu suojattuna valolta ja hapelta.

Mustakuminaöljy on miellyttävän makuista. Sitä voi ottaa sisäisesti lusikalla ja käyttää salaatinkastikkeena tai ulkoisesti hieroa iholle.

Ulkoisesti käytettynä mustakuminaöljy hoitaa etenkin epäpuhdasta ja ärsyyntynyttä ihoa. Sen vaikutus on tasapainottava, puhdistava. Mustakuminaöljy on ominaisuuksiltaan tulehduksia lievittävä ja antibakteerinen. Se lievittää allergisia reaktioita ja ihottumia.

Pakkauskoko 200ml

 

Paino 0,200 kg

Vuorokausiannos

1-3 teelusikallista päivässä ruokailun yhteydessä.

Suositeltu vuorokausiannos (5–15 ml) sisältää
Kylmäpuristettu luomu mustakuminaöljy 5-15 ml,
josta linolihappoa (omega-6) 2540-7620 mg
oleiinihappoa (omega-9) 1040-3120 mg

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Muista nauttia nestettä riittävästi valmisteen käytön yhteydessä. Säilytettävä kuivassa ja viileässä poissa pienten lasten ulottuvilta. Säilyy avattuna jääkaapissa 6 viikkoa. Ei suositella raskaana oleville tai imettäville.

Ainesosat

Egyptiläisistä luomu mustakuminan siemenistä (Nigella sativa) kylmäpuristettu 100 % öljy.

Tuotetta ei ole säteilytetty eikä testattu eläinkokein. Tuote ei sisällä gluteenia, vehnää, soijaa, maitotuotteita, laktoosia, lisättyä sokeria, suolaa, hiivaa eikä lisäaineita. Sopii vegaaneille.

 

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.