Ilmainen toimitus yli 69€ tilauksille

MYCOMPLEX ORGANIC 60KAPS MUSHROOMS 4 LIFE

adaptogeeninen yhdistelmä reishiä, cordycepsia ja maitakea!

32,90 
1 096,67  /Kg

MyComplex sisältää reishiä, cordycepsia ja maitakea

Mushrooms4Life Mycomplex on yhdistelmä kolmea terveysvaikutuksiltaan erittäin arvostettua sientä; reishiä, cordycepsia ja maitakea.

Reishi (Ganoderma lucidum) eli lakkakääpä on yksi maailman tunnetuimmista lääkinnällisistä sienistä. Kiinassa jo vuosituhansia käytetty vahvistamaan ja voimistamaan yleiskuntoa.

Reishillä on rauhottavia vaikutuksia ja se lievittää stressiä ja helpottaa unensaantia. Parantaa myös keskittymiskykyä ja muistia. Reishi sisältää runsaasti B2-, B3-, B5-vitamiineja sekä fosforia, kuparia ja kaliumia. Reishi toimii adaptogeenin tavoin ja auttaa elimistöä palautumaan sen optimaalisiin olosuhteisiin. Erinomainen käytettäväksi stressaavina aikakausina.

Cordyceps sinensis (kiinanloisikka) auttaa adaptogeeninä mukautumaan vaativiin olosuhteisiin nostamalla energiatasoja, auttamalla kehoa uusiutumaan ja parantamalla vastustuskykyä. Cordyceps ei sisällä kofeiinia eikä muita piristeitä vaan se antaa pikemminkin tasaista ja pitkäkestoista energiaa. Cordyceps tehostaa kehon omaa energiantuotantoa, joten siitä on tukea esimerkiksi urheilusuoritukseen tai rankan työpäivän läpisaattamiseen.

Cordycepsilla on havaittu olevan positiivisia vaikutuksia hapenottokykyyn. Se voi myös nopeuttaa palautumista kovista harjoituksista, lisäämään verenkiertoa, vähentämään maitohappojen määrää veressä ja poistamalla kehosta rankkojen harjoitusten aiheuttamia kuona-aineita. Cordyceps tunnetaan myös seksuaalista kyvykkyyttä lisäävänä afrodisiakkina. Lisäksi cordyceps auttaa stressinsiedossa ja se voi tasapainottaa verensokeria ja alentaa kolesterolia.

Maitake eli koppelokääpä (Grifola frondosa) on suurten tammien loisena kasvava kääpäsieni, jota on jo pitkään käytetty aasialaisessa lääketieteessä  tukemaan elimistön toimintaa ja vahvistamaan immuunijärjestelmää. Maitake sisältää korkeita pitoisuuksia erilaisia glukaaneja, joita on tutkittu laajasti viime vuosina myös länsimaissa.

Luomusertifioitu, ei sisällä lainkaan täyte- tai lisäaineita!

Sienet ovat kasvaneet optimaalisissa kasvuolosuhteissa, ja niistä on hyödynnetty vain osat, jotka tarjoavat parhaan aktiivisten yhdisteiden kirjon ja tason.  Valmisteen biomassa sisältää nuoria itiöemiä sekä rihmastoa.

Vegaaninen.

Paino 0,030 kg

Vuorokausiannos

2 kapselia 1-3 kertaa päivässä.

Sisältää:
Mycomplex sekoitus 1000mg sisältää:
Luomu Reishi (Ganoderma Lucidum) 333.33mg
Luomu Cordyceps (Ophiocordyceps sinensis) 333.33mg
Luomu Maitake (Grifola frondosa) 333.33mg

Suositeltua vuorokausiannostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ainesosat

Luomu reishi, luomu cordyceps ja luomu maitake, kasviperäinen kapseli (hydroksipropyyli-metyyliselluloosa).

Vegaaninen.

-15% ALENNUS TILAUKSESTA!

Saat 15% alennukseen oikeuttavan tarjouskoodin, kun liityt nyt postituslistalle. Alennus on käytettävissä heti.